• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan önerisi alabilir miyim?

Ben cok sampuan degistirdim en son syoss ta karar kıldım. Sac maskesiyle birlikte kullaniyorum. Ama saçlarim boyali oldugu için Mor şampuani denemeyi dusunuyorum, geçiş yapicagim.
ben syoss kullandım ama çok kuruttu saçımı :(
Tuzsuz Şampuan Kullanmanızı Öneririm. DP ya da Kuaf in ürünleri güzel
kuafın fiyatı ucuz geldi bi tereddüt ettim ama iyi demek ki

Sadece şampuan. İçinde Keratin ve Biotin varmış. Boyutu 800 ml. Sanırım tanıtım yapmak için indirimli satıyorlar. Ben Gratis’ten 17 tl gibi bir fiyata aldım.
Dimethicone ve sls var içinde, dimethicone saç döker, sls zaten istenmeyen bir madde.
Tuzsuz olması bir şampaunı otomatik olarak iyi yapmaz.
Düzenli kullanımda dimethicone içeren bir şampuan saçlarınızı cansızlaştıracak, dökülmelere sebep olup açılmasına neden olacak. Kullanmayın.

Dimethicone ve sls var içinde, dimethicone saç döker, sls zaten istenmeyen bir madde.
Tuzsuz olması bir şampaunı otomatik olarak iyi yapmaz.
Düzenli kullanımda dimethicone içeren bir şampuan saçlarınızı cansızlaştıracak, dökülmelere sebep olup açılmasına neden olacak. Kullanmayın.
Gerçekten mi 🤦🏻‍♀️
Head&shoulders o kadar döküyordu ki saçımı bu onun yanında bana ilaç gibi gelmişti.
sizin dediğiniz Prozinc’e baktım şimdi. Alınmayacak bir fiyat değil. Onu deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederim.🌺

Gerçekten mi 🤦🏻‍♀️
Head&shoulders o kadar döküyordu ki saçımı bu onun yanında bana ilaç gibi gelmişti.
sizin dediğiniz Prozinc’e baktım şimdi. Alınmayacak bir fiyat değil. Onu deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederim.🌺
Market boyalarının hepsi kötü, OGX var, onun da mesela mor olanının içeriği temiz değil ve hatta diğer şampuanlarında da dimethicone var diye kalmış aklımda (net hatırlayamadım). Saç bakım serumlarında ise direkt 2. sırada var.

Hask alabilirsiniz.
Prozinc alabilirsiniz, memnun olmayan görmedim Prozinc'ten.
Otacı'nın bazı şampuanları güzel.
Dalan D'olive paraben, sls vs içermez diye yazıyor ama arkasına bakmadım, görürseniz bakın, onu da alabilirsiniz.

BBr
ben syoss kullandım ama çok kuruttu saçımı :KK43:

kuafın fiyatı ucuz geldi bi tereddüt ettim ama iyi demek ki
Ben Kuaför Malzemeleri Satış Firmasında Çalışıyorum. Kullananlar Gerçekten Memnun. Düzenli Kullanmanız Araya Başka Şampuan Almamanız ve Destekleyici bakım ürünleri kullanmanız lazım. Eğer cansız ise Argan Yağı ve Maskesi ; Kırılan Dökülen Isıl İşleme Çok Kalmışsa Keratin yağı ve maskesi kullanmanız gerekmektedir

Kuaf şampuan cetrimonium chloride içeriyor, düzenli kullanımda saçı kurutur, nemini yok eder, rengini soldurur. Phenoxyethanol içerir, bu madde alerjendir.
Butylphenyl methylpropional içeriyor, bu madde birçok üründe aslında yasaklanmıştır. Hatta şuradan okuyabilirsiniz yasak

Kısaca hayır.

Tuz yok yazıyor ama icerikte sls var sülfat tuz zaten 🤔
Bende o kadar ayrıntı bilmiyordum. 🤷🏻‍♀️ İşte pazarlama stratejisi yapmışlar, bilmeyenler kanıyor.
kavun kokusu kavun kokusu dikkat etmem gereken içerikleri yazdı. Ona göre alacağım bundan sonra.

Bende o kadar ayrıntı bilmiyordum. 🤷🏻‍♀️ İşte pazarlama stratejisi yapmışlar, bilmeyenler kanıyor.
kavun kokusu kavun kokusu dikkat etmem gereken içerikleri yazdı. Ona göre alacağım bundan sonra.
Sacıma pahalisindann markasina kullanmadigim ürün kalmadi senelerdir..Finalde anladim ki benim saç Elidor seviyormuş 🤣

Sebamedin antidanruff şampuanı kepeği tamamen kesiyor çok iyi. Ben keşfettiğimden beri sürekli kullanıyorum tavsiye ederim 👍🏼
Ancak yağlı saçlar için, size nasıl gelir bilemedim...

Kuaf şampuan cetrimonium chloride içeriyor, düzenli kullanımda saçı kurutur, nemini yok eder, rengini soldurur. Phenoxyethanol içerir, bu madde alerjendir.
Butylphenyl methylpropional içeriyor, bu madde birçok üründe aslında yasaklanmıştır. Hatta şuradan okuyabilirsiniz yasak

Kısaca hayır.
Duş aldıktan sonra astım atağı yada egzama geçiriyordum bir ara
Aşırı derecede alerjik bir bünyem var
Siz ne öneriyorsunuz

Duş aldıktan sonra astım atağı yada egzama geçiriyordum bir ara
Aşırı derecede alerjik bir bünyem var
Siz ne öneriyorsunuz
Geçmiş olsun.
Pro zinc çok güzel bir marka, özellikle egzama, kuru saç tipi için. Renk renk ayırışlar, uygun olan çeşidine bakabilirsiniz. Bazı türlerinin içinde sanki sülfat vardı ama tedaviye yönelik, deriyi rahatlatmaya yönelik bir şampuan olduğu için es geçilebilir. Renk koruyucu bilmem ne yapıcı gibi türlerine değil ama egzama ve kuru saçlar için olanlarına kefil olacak kadar güvenirim. Netten yorumlarını bakabilirsiniz. Eczaneden değil online alırsanız uygun fiyat bulursunuz, 3lü setleri de var.

Otacı'nın birçok şampuanı temiz, yine de alırken kontrol edin, kimi firmalar çok sık içerikle oynuyor. Argan şampuanı gayet temiz, paraben, sülfatlar, silikon yok. Bu markanın fiyatlarını saçma buluyorum sadece. Pro zinc tedavi de eden bir şampuan, Otacı'nın böyle bir vaadi yok, ikisi de yerli firma, ama ithalmiş gibi fiyatlar.

Hask markası var, temiz sayılır, paraben, sülfat yok.

Geçmiş olsun.
Pro zinc çok güzel bir marka, özellikle egzama, kuru saç tipi için. Renk renk ayırışlar, uygun olan çeşidine bakabilirsiniz. Bazı türlerinin içinde sanki sülfat vardı ama tedaviye yönelik, deriyi rahatlatmaya yönelik bir şampuan olduğu için es geçilebilir. Renk koruyucu bilmem ne yapıcı gibi türlerine değil ama egzama ve kuru saçlar için olanlarına kefil olacak kadar güvenirim. Netten yorumlarını bakabilirsiniz. Eczaneden değil online alırsanız uygun fiyat bulursunuz, 3lü setleri de var.

Otacı'nın birçok şampuanı temiz, yine de alırken kontrol edin, kimi firmalar çok sık içerikle oynuyor. Argan şampuanı gayet temiz, paraben, sülfatlar, silikon yok. Bu markanın fiyatlarını saçma buluyorum sadece. Pro zinc tedavi de eden bir şampuan, Otacı'nın böyle bir vaadi yok, ikisi de yerli firma, ama ithalmiş gibi fiyatlar.

Hask markası var, temiz sayılır, paraben, sülfat yok.
Çok teşekkür ederim arkadaşım vakit ayırıp yazdın sağolasın
Eşim de de kellik ve egzama problemi vardı, doktor prozinc önermişti, ben de bir süredir onun şampuanından otlanıyordum, devam yani :)
Otacı ve Dalan zeytinyağlı Eyüp Sabri Tuncer zeytinyağlı denemiştim. Eyüp Sabri Tuncer in kokusu astımımı tetikledi, diğerleri de saçımı lastik gibi yaptı çok kuruttu. Vichy ve prozinc den çok memnun kaldım, içerik bilgisine sahip olduğun için hani dedin ya şu şampuanlar ileri vadede dökülme yapar filan o yüzden danışmak istedim

saçlarım yağlı değil kuru da değil tam ortası. ama dehşet dökülüyor ve sert. bir de kepek sorunum var biraz. head and shoulders nem kullanıyordum ama kepek yapmaya başladı. çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor ama bir de çok pahalı benim için :KK43: öneriniz var mı?
2 ay gibi kısa bir sürede hem dökülmemi azaltan hemde saçlarıma muazzam etki sağlayan ve konsantre olduğu içinde hala bitiremediğim bir ürün var sizede tavsiye ederim. doğum sonrası yıpranan saçlarım 2 ayda resmen eski haline döndü ve içeriğine ve kullanım ömrüne göre fiyatıda gayet uygun tekrar almayı düşünüyorum sizede tavsiye ederim mağaza linkiini bırakıyorum: )

Son düzenleyen: Moderatör:
saçlarım yağlı değil kuru da değil tam ortası. ama dehşet dökülüyor ve sert. bir de kepek sorunum var biraz. head and shoulders nem kullanıyordum ama kepek yapmaya başladı. çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor ama bir de çok pahalı benim için :KK43: öneriniz var mı?
Urban care tea tree oil & keratin serisi. Tam size göre. Şampuanı da, saç kremi ve saç toniği de başarılı.

Saçın dökülüyorsa ya d vitamini eksikliği yada kansızlığın vardır büyük ihtimal, tahlil yaptırdın mi

Back