• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri şampuan önerisi alabilir miyim?

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
saçlarım yağlı değil kuru da değil tam ortası. ama dehşet dökülüyor ve sert. bir de kepek sorunum var biraz. head and shoulders nem kullanıyordum ama kepek yapmaya başladı. çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor ama bir de çok pahalı benim için :( öneriniz var mı?

saçlarım yağlı değil kuru da değil tam ortası. ama dehşet dökülüyor ve sert. bir de kepek sorunum var biraz. head and shoulders nem kullanıyordum ama kepek yapmaya başladı. çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor ama bir de çok pahalı benim için :KK43: öneriniz var mı?
Restorex kullanıyordum bir dönem memnundum ama şuan bulunduğum yerde bulamıyorum. Saç kremi kullanmıyordum onu kullanırken yumuşacık yapıyordu

fiyatı çok uygunmuş, saç dökülmesine karşı olanı mı kullanıyordunuz?
Valla sanırım uzama etkili olanı kullanıyordum. Ben 5 sene önce falan kullandım, net hatırlamıyorum şuan.
Saç dökülmesi için d vitamininize baktırın, benim çok dökülüyordu saçlarım, hamilelik için doktor d vitamini verdi geçti şuan dökülmem

Revox biotin collagen
bakacağım, teşekkürler
Valla sanırım uzama etkili olanı kullanıyordum. Ben 5 sene önce falan kullandım, net hatırlamıyorum şuan.
Saç dökülmesi için d vitamininize baktırın, benim çok dökülüyordu saçlarım, hamilelik için doktor d vitamini verdi geçti şuan dökülmem
sormaya utanıyorum da vitaminlere baktırmak için nereye gidip kan veriliyor dahiliye mi? 😂

Kullandığınız şampuan çok kötü bir şampuan, ancak ona pahalı demişsiniz. Yazacağım daha pahalı gelecektir ama olumsuz bir yorum bulacağınızı sanmıyorum. Pro Zinc marka şampuanlar, kırmızı olan boyalı saçlar içindi sanırım, sarı olan kuru saçlar, Eczanelerde satılıyor ama netten pahalı. N11 gibi yerlerden daha uyguna bulunabiliyor.

Kullandığınız şampuan çok kötü bir şampuan, ancak ona pahalı demişsiniz. Yazacağım daha pahalı gelecektir ama olumsuz bir yorum bulacağınızı sanmıyorum. Pro Zinc marka şampuanlar, kırmızı olan boyalı saçlar içindi sanırım, sarı olan kuru saçlar, Eczanelerde satılıyor ama netten pahalı. N11 gibi yerlerden daha uyguna bulunabiliyor.
çok teşekkürler, bakacağım hemen

cidden pahalıymış 😂

saçlarım yağlı değil kuru da değil tam ortası. ama dehşet dökülüyor ve sert. bir de kepek sorunum var biraz. head and shoulders nem kullanıyordum ama kepek yapmaya başladı. çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor ama bir de çok pahalı benim için :KK43: öneriniz var mı?
Glis alabilirsiniz saçları çok yumuşak yapıyo saçınızda boya yoksa daha yumuşak oluyo aynı sorun bende de vardı gayet memnunum clearda güzel denenebilir

Glis alabilirsiniz saçları çok yumuşak yapıyo saçınızda boya yoksa daha yumuşak oluyo aynı sorun bende de vardı gayet memnunum clearda güzel denenebilir
gliss’in pembe olanını kullandım kremi ve spreyiyle beraber, çok kuruttu ve sertleştirdi saçımı taranmıyordu bile :(

Dp diye bir şampuan çıktı, profosyoneller için diyor. İçinde tuz yok.
ben çok memnun kaldım. Saç dökülmemi azalttı.

Sls paraben icermeyen sampuanlar en iyileri.
Markette satilan her sampuan zararli!
Ogx deneyebilirsin.
Gratiste Hask var mesela. O da iyi. .
Kepekler icinde bi markanin cay agaci ozlu sac derisi peelingi vardi. Ben de alicam alicam hep salliyorum🤭

Sls paraben icermeyen sampuanlar en iyileri.
Markette satilan her sampuan zararli!
Ogx deneyebilirsin.
Gratiste Hask var mesela. O da iyi. .
Kepekler icinde bi markanin cay agaci ozlu sac derisi peelingi vardi. Ben de alicam alicam hep salliyorum🤭
bunlara da bakacağım şimdi teşekkürler ☺️

evet onu ben de duydum denemek istemiştim, alacağım o halde. hepsi bir arada şeklinde mi yoksa kremi var mı?
Sadece şampuan. İçinde Keratin ve Biotin varmış. Boyutu 800 ml. Sanırım tanıtım yapmak için indirimli satıyorlar. Ben Gratis’ten 17 tl gibi bir fiyata aldım.

Eklentiler

• 7D750285-7D94-46E9-B8A0-29DC73E7ADCF.jpeg
    7D750285-7D94-46E9-B8A0-29DC73E7ADCF.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 566
  • 302C7CD1-C06B-4477-AF7E-507B3F99252D.jpeg
    302C7CD1-C06B-4477-AF7E-507B3F99252D.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 789
Back