- Konu Sahibi minel axsxk
arkadaşlar bence parfüm iyi bi çözüm degil ben clear şampuanının kullanıyorum ıce cool olanı saçım çok temiz mis kokulu süpper
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1) şekillendirci kremlerden sürün guzel kokulu olsun onlar kalıcı oluyor :)
2) lavanta,vanilya,tarçın vb. güzel kokulu otları aktardan alıp kaynatn,fısfısa koyup banyodan snra saç nemlyken sacınıza sıkın..
3)saçınızı fırcalarken fırcanıza parfum sıkıp öyle tarayn
ya sac parfumu kullananvar mı
fiyatı ne kadar ki canım?
ben menekşe yagını uyguladım burda görmüştüm zaten gerçekten saclarınız çok hoş kokuyor tavsiye ederim
banyodan çıkmadan önce hem sac uclarına hem diplerine yedirip 5 dakika sonra duruladım ama ozaman pek koku kalıcı olmadı, sampuanıma 5-6 damla karıştırdım şimdi daha kalıcı kokusuopuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben bitkisel sampuan kullanıyorum ve kokusu saçımda kalmıyor bana saçımın güzel kokması iiçn şampuanımı değiştirmeden bişeyler önerebilir misinizzz???
şimdiden sagolunna.s.
Ben yazmıştım canım böyle bir konu daha önce de açılmıştı.
Ben banyodan sonra elime 1 damla menekşe yağı damlatıyorum saç uçlarına yediriyorum.
Bir dahaki yıkamaya kadar kokusu kalıyor. Sürünce eve de siniyor kokusu ohh misss gibi...kaydirigubbakcemile5