- Konu Sahibi minel axsxk
-
benim arkadaşım bu boyadan yapmış sanırım ama şampuanını duymamaıştım canım kuaförlerde mi bulunur ki bu?bide hazır saç kounusu açmışken benim saçımın belli görünen yerlerinde beyazlar var bu organik boyadan alsam da boyasam sizce nasıl olur? hiç deneyen varmı hem aksada belli olmuyormuş aktıgı yani sürekli boyamak gerekmiyormuş
ohhh maşallahhh sagol canımcım başka şeyler de biliyorsan bu konuyla ilgili beklerissssskaydirigubbakcemile5canlarımm açılın bakayım ben geldımm bunu deneyın sacınız yaglıyken bıle mısss gıbı koksun ben yapıorumm bende kocişimde çok memnunuz hatta bnm askım gece bn ona popomu dönunce sacımı koklaya kkoklaya yatıoo neyseee efendım gelelım asıl mevzuya avonun advance techniques'ın daıly retuls dıye fıstık yeşili bı bakım kremı war durulanmayanlardan.. banyo yptıktan sonra sacı kurutmadan suruyorum sonra kurutuyorummm ohhh misss kkokuyoo hemde cok duusuk fıyata bana 2-3 ay gıdıo en son aldıgım zaman 7 ytl ydı walla tavsıye ederımmm
Benim saçlarım bakır rengi, sürekli boyamam gerekiyor çabuk aktığı için. Sürekli boyattığım için de daha az yıpransın en azından diye bitkisel boya kullanıyorum. Organic'in renkleri doğal güzel ama kapatıcılığından tam emin değilim. Röfle vardı 5 ay öncesine kadar saçımda, çıkan yeni saçlarda boya güzel tutuyor ama işlem görmüş yerlerde pek tutmuyor, kimyasalda daha çok tutuyordu, gerçi kimyasal boyattığımda daha çabuk akıyordu evet. Röfle üstü boyada durum böyle, beyazları bilemiyorum, kapatır deniyor ama.
Şampuana gelirsek canım kuaförlerde de yok, ben dergilerde çok reklamını falan gördüğüm için merak ettim, kuaföre bulurmusunuz dedim onlarda getirttiler.
hergun dustan sonra fon cekıp avon'un bı urunu war "advance technıques haır care" dıe esasen sac parlatıcı sprey ama sıktıgım zaman cok hos bı kokusu war ve sacta kalıcı hatta arkadaslarım gelır saclarımla oynar cok guzel kokuosun ne sıktın sen boyleeee muhabbeti gecer kaydirigubbakcemile5
bende saçımı yıkadıktan sonra ıslakken gülsuyu sürüyorum öyle kurutuyorum güzel kokuyo valla.
Schwarzkopf gliss durulanmayan saç kremi kullanıyorum..kokusu kalıcı.saçın kabarmasını önlüyo,daha kolay şekil alıyo saç ayrıca (
canım sacın guzel kokması ıcın durulanmayan bakım kremlerı var onlardan kullanabılırsın..ben avonun kullandım gayet hos kokuyor hatta herkes soruyodu ne kullanıyorsun dıe..bı bak ıstersen avona...
kizlar ben herbal essences pembe gullu olan sampuanini kullaniyodum bide sac kremini.muthis ve kalici bi kokusu var.bugun organik balli bi sampuan aldim
canımcım ben şampuanımı degiştirmicem babam almış bitkisel hoşuma gitti ama pek kokusu olmuyor bu dediğinin saç kremi her yerde bulunur mu?
birde kızlar benim saçım kuru bunun için krem mi kullanmm gerekk?:sm_confused:
ben lorealin mavi suyunu kullanıyorum o kadar güzelki kokusu ertesi gün bile saçlarım mis gibi kokuyo hemde çok yumuşak yapıyor tavsiye ederim
peki satın alırken ne diyecegiz lorealin mavi suyumu ?
arkadaşlar ben dışarı çıkacağım zaman parfümümden saçlarıma da sıkıyorum.missss gibi kokuyor.parfümde daha kalıcı olmuş oluyor.bence deneyin.zarar verir yazmışsınız ama başka yolunu bilmiyorum.ben senelerdir öyle yapıyorum.niye zarar versinki.tenimize zarar vermiyosa saçına da zarar vrmez.sonuçta tenimiz daha hassas bölge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?