- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Ay bende okumayim diyorum ama cook merak ediyorum konusulanlari okurken oglan agliyor yahu bi sus da okuyum diyorumbenim gözler ve beyin olayları algılayamıyor artıkburada yazılırken okudun mu okuyacan sonra sıkıntı oluyor
Cokda lafmii omrumuz laf bizimKadınlarda laf çok:))
Ahaha aynen:))Cokda lafmii omrumuz laf bizim
Merhaba hayırlı akşamlar hoşgeldin ne haber:)Merhabalar hayırlı akşamlar.
Bize konusuyoruz diye nazar degecek hayattta inanmaaaaammmÇok konusuonZzz die die nazar değdrceksiniz en sonunda
Ay valla bende gormuyorum kim geliyo kim gidiyoyeni gelenler var mı bilmiyoruım ama gelenler olursa kendini tanıtırsa iyi olur
Bende inanmam süs süs caktrmaaa kimseler duymasınBize konusuyoruz diye nazar degecek hayattta inanmaaaaammm
Yaşınız kaç ? Nerelsiniz,evli misiniz bebek var mi çalışıyor musunuz klasik sorularımizdir:))Merhabalar hayırlı akşamlar.
Sen bana hicc pas vermeyeni gelenler var mı bilmiyoruım ama gelenler olursa kendini tanıtırsa iyi olur
Kız bize nazar değse oda çeneye vurur eminim:)))Bize konusuyoruz diye nazar degecek hayattta inanmaaaaammm
Yeni gelin sen bu işi kapmssn afern seni ele başı yaptı artıkinYaşınız kaç ? Nerelsiniz,evli misiniz bebek var mi çalışıyor musunuz klasik sorularımizdir:))
ya kız vallaha sana kalsa ne yemek yapacaz ne banyoya girecez yaniSen bana hicc pas verme
Bende vakit çok olunca hemen yakalıyorum kim geliyor kim gidiyor:)))Yeni gelin sen bu işi kapmssn afern seni ele başı yaptı artıkin
Kız sen beni çok güldürüyorsun:)))ya kız vallaha sana kalsa ne yemek yapacaz ne banyoya girecez yanisadece burda olamıyorum elimden gildiğince girmeye çalışıyorum
Bizi ancak birbirimiz anlarızIste duygularima tercuman olan cumle
Onu demiorm ki ben bana pas vermion diorum evladımya kız vallaha sana kalsa ne yemek yapacaz ne banyoya girecez yanisadece burda olamıyorum elimden gildiğince girmeye çalışıyorum