- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Bu gorev sanami kaldiYaşınız kaç ? Nerelsiniz,evli misiniz bebek var mi çalışıyor musunuz klasik sorularımizdir:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gorev sanami kaldiYaşınız kaç ? Nerelsiniz,evli misiniz bebek var mi çalışıyor musunuz klasik sorularımizdir:))
Aynen aynen dert ortağım benmm eve geldm kafa gibi bi milyon olduBizi ancak birbirimiz anlarız
Sus sus caktrma onn üstüne yiktmm kandiriverdmm duymasınBu gorev sanami kaldi
O yüzden bu görevi sana verdm ele başımız gyri sen düzene köy herşeyi yetki olar mi ugrastrma bniBende vakit çok olunca hemen yakalıyorum kim geliyor kim gidiyor:)))
Seni fena seniiiiSus sus caktrma onn üstüne yiktmm kandiriverdmm duymasın
Çok uzuyor beni çok çok
Ben hep evdeyim ama benim de kafam bir milyon sabahtan beri oturamadım adam akıllı patates oldum patateeeeesAynen aynen dert ortağım benmm eve geldm kafa gibi bi milyon oldu
ya ben genel olarak dedimOnu demiorm ki ben bana pas vermion diorum evladım sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatrm daha kolay
Allahta seni güldürsün canım :)Kız sen beni çok güldürüyorsun:)))
Bende evdeyken oyleydm hiç otur mazdmmm nasıl dayaniyorum ki derdmm smdide oleymBen hep evdeyim ama benim de kafam bir milyon sabahtan beri oturamadım adam akıllı patates oldum patateeeees
Kimse sormadı ben sorayım dedim.Zaten bi selam verip gidiyorlar:)))Bu gorev sanami kaldi
Neler görüyor bu gözler neler:)))Sus sus caktrma onn üstüne yiktmm kandiriverdmm duymasın
Uç bebisle mantı yapmayı nasıl becerdn çok meeak ettmBenim bugün menümde Boşnak mantısı var:))buyrun gelin kızlar'))
Arkadaşlarım geldi bugun verdim bebekleri ellerine:))Uç bebisle mantı yapmayı nasıl becerdn çok meeak ettm
Dinlseydn ya napacaktn mantiyiArkadaşlarım geldi bugun verdim bebekleri ellerine:))
Olurmu canım adam aylardır makarna pilava takım ediyorDinlseydn ya napacaktn mantiyi
Herif ler das yisin das :27
Şey yanimm seyy ohum ohum vallahi ben bisi ypmadmNeler görüyor bu gözler neler:)))
Biz 10 aydır oyleyz bünye alışık artikinOlurmu canım adam aylardır makarna pilava takım ediyor