Anaaaam sorma yaaa inan bazen bacaklarım tutmuyor, yani insan bir dakika oturmazmı oyyy ancak oyyy, nedir bizim çilemizBende evdeyken oyleydm hiç otur mazdmmm nasıl dayaniyorum ki derdmm smdide oleym
Eve geldm oglanla az oynastk camasr attm kuru hasladn kavurmak için üzerimi degistm smdide oğlanı uyuttm çene caliom bizm herif damlar birazdann
Senn huysuz napar annesi
Ne pişirdn akşama
Ya çocuk olunca öyle oluyor napalmBiz 10 aydır oyleyz bünye alışık artikin
Selam verip gidenler gelmesn saha iyi bizide yoruolarKimse sormadı ben sorayım dedim.Zaten bi selam verip gidiyorlar:)))
Yeter yeter daha ne olsun vallahi bende kuru yu hasladn daha kavuramadm bileAnaaaam sorma yaaa inan bazen bacaklarım tutmuyor, yani insan bir dakika oturmazmı oyyy ancak oyyy, nedir bizim çilemiz
Pirinç pilavı, fırın poşetinde patates yaptım :)
Benim huysuz ne yapsın evi dağıtmakla meşgul, anasına iş çıkarıyor
Aynen:)Selam verip gidenler gelmesn saha iyi bizide yoruolar
Biz o ziyafeti dışarda ypioz mantı neym hayal oldu ne bulursak yumuluyoruzYa çocuk olunca öyle oluyor napalm
Ayda yılda bir ziyafet de yapmak lazım v:))
Bende oğlan la öyle yapardım ama şimdi ikizlerle bı yere yemeğe gidememkiBiz o ziyafeti dışarda ypioz mantı neym hayal oldu ne bulursak yumuluyoruz
Yeter tabi kız daha ne olsunYeter yeter daha ne olsun vallahi bende kuru yu hasladn daha kavuramadm bile
Bende oleym günlerce dus alamadmgm oluo korkuyorum vla
Herif teke gibi kokuosn dio bnaa
ahahahahaYeter yeter daha ne olsun vallahi bende kuru yu hasladn daha kavuramadm bile
Olar vallaha oğlana bakın ben kendimi yikarm aslındaYeter tabi kız daha ne olsun
Kolay gelsin kız :)
Haha ay alemsingeleyim seni yıkayayım olar mı
Gülme gülme ordan kikikor kikir oğlan huysuz işte napymahahahaha
Ay Allahım bizi bu oğlanlardan çektiğimiz nedirOlar vallaha oğlana bakın ben kendimi yikarm aslındadusa giriorm arkamdan geliolar durmuyor duş alırken annesini seyrediyor
Kizzz bende bu koku ne diyodum senmidin yaaYeter yeter daha ne olsun vallahi bende kuru yu hasladn daha kavuramadm bile
ahahahKizzz bende bu koku ne diyodum senmidin yaa
Yooo ben ayni degilim 2 gunde bir mutlaka dusa girerim
bende öyleyimYooo ben ayni degilim 2 gunde bir mutlaka dusa girerim
Senin bebiş uslu o zaman:)Yooo ben ayni degilim 2 gunde bir mutlaka dusa girerim