- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 35
Ya 1 senelık bı arkadaşıma çocuğu için bı dolu kıyafet vs aldım dogumuna cıcek gonderdım o bana yapmadıgı halde ama arkamdan konusmus sok oldumAa ne yaşadın kii.kafan dağılır burda gırgır şamata sohbet boll.
O modelden kelimesi kelimesine bendede varHaha yaaa bir de bebekler ağlamaya başladığında hemen al annesi seni istiyor demeleri yok mu uyuz oluyorum
Hadi yaa kötü olmuş.Ne güzel düşünmüşsün çok mutlu olması gerekiyorduYa 1 senelık bı arkadaşıma çocuğu için bı dolu kıyafet vs aldım dogumuna cıcek gonderdım o bana yapmadıgı halde ama arkamdan konusmus sok oldum
Iste 'NankörHadi yaa kötü olmuş.Ne güzel düşünmüşsün çok mutlu olması gerekiyordu
Nankör insan çok malesef. Sıkma canını.1 yıl da göstermiş en azından kendini.Iste 'Nankör
Iste duygularima tercuman olan cumleHaha çok cesaretli gördüm senialt tarafı küçük bir çocuğu sadece bir saatliğine bırakacaksın bu cesaretli kıza, görecek o zaman abartmayı
Canim sana uysal cocuk denk gelmisHayatta inanmam
Hiçte bile, çok güzel severim çocukları aglayanini gormedim
yiyiz canım sen nasılsın?Merhabanasılsınız
Merhaba iyilik sen nasılsın:)Merhabanasılsınız
ilk bebişim olacak teyzesi inş :) erkek cinsiyeti,Allah bagışlasın seninde yavrunuilk bebeğin mi cinsiyeti bellimi
benim bir oğlum var 9 yaşında
Aaa hayırlı olsuunilk bebişim olacak teyzesi inş :) erkek cinsiyeti,Allah bagışlasın seninde yavrunumaşallah yaş kaç ?
Oraya mı gitsek:))))Yahuuu azcik az konusun sonradan okucak olana aciyin bre vicdansizlarerkeklerin topigi olsa en cok 3-5 sohbet olurdu : D
Kadınlarda laf çok:))Yahuuu azcik az konusun sonradan okucak olana aciyin bre vicdansizlarerkeklerin topigi olsa en cok 3-5 sohbet olurdu : D
benim gözler ve beyin olayları algılayamıyor artıkYahuuu azcik az konusun sonradan okucak olana aciyin bre vicdansizlarerkeklerin topigi olsa en cok 3-5 sohbet olurdu : D
Ahhh canim kolay gelsin bende elimin birisi besikte oglusu uyutmaya calisiyorum uyumuyo diye bırakıyorum salla diye agliyiBen geldim ama gene gidiyorumm ay bı mama yediremedim benim inatçı kızlarıma:)))