- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Evet bazen bende 1 saat olmuyorum kaç tane mesaj oluyor okunmamis:)) yüreğim dayanmıyor okurken tekrar:))OOO NE KADAR KONUŞMUŞSUNUZ ÖYLE İŞLERE DALDIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bazen bende 1 saat olmuyorum kaç tane mesaj oluyor okunmamis:)) yüreğim dayanmıyor okurken tekrar:))OOO NE KADAR KONUŞMUŞSUNUZ ÖYLE İŞLERE DALDIM
CANIM ADIN MI DEĞİŞTİEvet bazen bende 1 saat olmuyorum kaç tane mesaj oluyor okunmamis:)) yüreğim dayanmıyor okurken tekrar:))
Evet adımi değiştim:))CANIM ADIN MI DEĞİŞTİ
HAYIRLI OLSUN CANIMEvet adımi değiştim:))
Bende diyorum aynı resim:))Evet adımi değiştim:))
Misafilerim vardı onları uğurladım şimdi:)kızlar nasılsınız ?
Evet değişeyim dedim :) yapacak birşey bulamayinca heidi den girdim:)))Bende diyorum aynı resim:))
İyiyim hala tv seyrediyorum boş boş:) sen nasılsınkızlar nasılsınız ?
ay bende iyiyim işleri bitirdim geldim kimse kalmamışMisafilerim vardı onları uğurladım şimdi:)
Sen nasılsın
Evet kalmadı pek.Ben varım fullay bende iyiyim işleri bitirdim geldim kimse kalmamış
senin bebiş yoktu demi :)Evet kalmadı pek.Ben varım full
Yok:)senin bebiş yoktu demi :)
ee tabi boş boş oturursun kocanla çok vakit geçirmeye çalış diyim bak bebiş olasıya kadar
:)) geçirmeye çalışıyoruz:))bebek olunca rafa mi kalkıyor bazı şeyler)ee tabi boş boş oturursun kocanla çok vakit geçirmeye çalış diyim bak bebiş olasıya kadar
e tabi:)) geçirmeye çalışıyoruz:))bebek olunca rafa mi kalkıyor bazı şeyler)
e tabi [/QUOT:)her zamanı değerlendirmek lazım:)
Alıntı da bazen tuhaflasio:))e tabi
ahahaAlıntı da bazen tuhaflasio:))