Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

emin ol daha cok zorlaşıyor bende öyle düşünüyordmm şimdi daha zor aklı erior hiç bir yere bırakmıyor kapıdan cıktın mı aglıyor yemesi içmesi bir ayrı dert harektleniyor ohoooooooooo
:KK14: daha cok zorlaştı su an herşey benim için 6 ayllıken felan ne vardı...
Benim kizda boyle sıkıntiliydi emeklemeyebaslayinca rahatlamistim insallah bunda da oyle olur

emeklemiyor yürütece koyuyorum al beni dior.. canm cok huysuz diş cıkartıyor bide oturup sürekl oynamassak durmuyor.. sürekli ilgi oyun istiyor tek başına asla oynamaz..
Ben cocuk dr sirekli mizirdaniyor hic yalnuz durmuyor dedim sancisi gecince birak biraz aglasin alissin bisey olmaz dedi bi duzelse biliyorum sipaya yapacagimi :KK70:

Ben çıkıyormmm canlar mesaimm bitti.. hafta sonu cok sık giremeyebilirim malum oglan fırsat vermior pek :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
buralar size emanet ara ara gelirim yine görüşmek üzre kendinize iyi bakın iyi tatiller:KK200::KK200::KK200::KK37::KK37::KK37::KK37:

16831860_510733779118727_8076136832953372859_n.jpg

öylemi dersin yoksa daha mı kötü olur herşey.. sanrm haklsn en iyisi görümcem varken cok sık gitmemek gittiğim zamanda mesabeye almamak yok muş gibi davranıp senn yaptıgını ypmak ve onlara prim vermemek değil mi..
eşimi asla zaten tek göndermem beni cignemesi lazım tek gitmesi için asla..!!
Aynen öyle canım yoksa inan bu işin içinden başka türlü çıkılmıyor
Böyle giden bizden gidiyor ama işte herşey kendi evimiz ve huzurumuz için.
Ahhh nasıl bu hale geldim diyorum bazen, yaaa oğulları gitmese olmaz ayıp olur derdim şimdi yüzlerini görmek istemiyorum. Nasıl bu hale getirdiler beni.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim, çok zor gerçekten. İstemediğin insanları görmek çok ağır geliyor

benm oglum zorla bir dilim elma yada bir dilim muz yada bir dilim armut bunların hepsini ayrı ayrı günlerde
bir şekilde içirecen o zaman annesi bizi ugraştırmasalar olmuyor sıpalar:KK12:
Yeter ki içsin ben kendimi her şekle sokarım ablası :)
İnşallah senin bebek de daha kolay yer yemeklerini.
Her bebek farklı işte, hepsi ayrı bir şeyden çektiriyor anasına :)

Abartmayı, alt tarafı küçük bir çocuk :KK53::KK53:
Kız benden anne olmaz :olamaz:

Şuan sultanlık çağındayım :süslü::süslü:
Haha çok cesaretli gördüm seni :KK70: alt tarafı küçük bir çocuğu sadece bir saatliğine bırakacaksın bu cesaretli kıza, görecek o zaman abartmayı :KK70:

X