- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
:))hamilelik nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))hamilelik nasıl gidiyor
Hosgeldnnnnnn canmm sen bebis kaç aylkOğlumu uyuttum bende sohbete geldııımö":₺)) Ankara ve Doğuda olanlar el kaldırsın
10bucuk teyzesi senınkııHosgeldnnnnnn canmm sen bebis kaç aylk
Merhabaa :))hoşgeldinizz.çok şükür siz nasılsınızMerhaba kızlaaarr bende geldim:))) nasılsınızz
hoşgeldin canım :) sen nasılsın?Merhaba kızlaaarr bende geldim:))) nasılsınızz
İyi bakalım:)iyi gidiyor canım bi sıkıntı yok
Benmkide 10 aylk çalışıyor musun10bucuk teyzesi senınkıı
Haha tabi yaaaa zaten herkes o sevme işini harika yapıyorHayatta inanmam
Hiçte bile, çok güzel severim çocukları aglayanini gormedim
Ne yapalım kocayi bekliyorum:))Hu huu napionz,, eve geldm çamaşır attimm bulaşık makinesini bosalttm kuru hasladn kavurmak için smdide oglanla oynasioruz elifin dişleri başladı ona daldı bende bi bakym dedm buralara
Cok şükür ıyıyım:))) oglusla ev es kosturmaca :) valla burda sıkıldım yenı arkadaslar sohbet etmek cok ıyı gelecek çünkü son bı kaç gündür arkadasımla yaşadığım sorunlar benı cok yorduMerhabaa :))hoşgeldinizz.çok şükür siz nasılsınız
Aynen özellik le babalar eziyeti anneler çekiyorHaha tabi yaaaa zaten herkes o sevme işini harika yapıyor
Ucretsız ızındeyım senBenmkide 10 aylk çalışıyor musun
Bende o moddaym gelseydi bi oğlanı atacaktm onaNe yapalım kocayi bekliyorum:))
Haha yaaa bir de bebekler ağlamaya başladığında hemen al annesi seni istiyor demeleri yok mu uyuz oluyorumAynen özellik le babalar eziyeti anneler çekiyor
Iyıyım canımhoşgeldin canım :) sen nasılsın?
Aa ne yaşadın kii.kafan dağılır burda gırgır şamata sohbet boll.Cok şükür ıyıyım:))) oglusla ev es kosturmaca :) valla burda sıkıldım yenı arkadaslar sohbet etmek cok ıyı gelecek çünkü son bı kaç gündür arkadasımla yaşadığım sorunlar benı cok yordu