- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Burasida sabah kapaliydi simdi coook guzel gunes acti tam gezme havasiacaip yagmur yagıor burada mesai bitsede bi eve gitsem iki gün oglumla hasret gidericem
tabi çamaşır biirkti o ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasida sabah kapaliydi simdi coook guzel gunes acti tam gezme havasiacaip yagmur yagıor burada mesai bitsede bi eve gitsem iki gün oglumla hasret gidericem
tabi çamaşır biirkti o ayrı
Bilemiyorum bebiş, yorgunum, kafa bir milyon , akşam bi de spora gidince ölüyorumhep nazar değdirdiler sana cıtırım hep hepp kim nazar değdirdi cıksın ortata benm cıtırıma
al bebişinide cıkın gezin dolaşın biraz annesi sizede iyi gelir cıkabilirseniz bizde eşimle konuşuyordkBurasida sabah kapaliydi simdi coook guzel gunes acti tam gezme havasi
beyin yanmasımı geçiriyonBilemiyorum bebiş, yorgunum, kafa bir milyon , akşam bi de spora gidince ölüyorum
söylüyüm mü kız fırında patates tavuk , bulgur pilavı çorbabende kalan işleri toparlıyorum canm malum hafta sonu tatile giriyoruz iki gün senn kış maşallah uslu hep böyle uslu olur
huysuzla baş etmek coook zor akşama ne pişirdin
Ayyy sporami gidiyosun ne guzeeel benimde hayalim duzenli spora gitmek ama nerdeeeBilemiyorum bebiş, yorgunum, kafa bir milyon , akşam bi de spora gidince ölüyorum
2 cocukla ne sporu otur oturdn yerde hayal onlar hayalAyyy sporami gidiyosun ne guzeeel benimde hayalim duzenli spora gitmek ama nerdeee
ulan ne cok zaman oldu ha ceşit ceşit yemek yapmayalı çeşiti biırak bir çeşit bile pişirip yiyemiyoruzsöylüyüm mü kız fırında patates tavuk , bulgur pilavı çorba
Hahahay bende acim aksama gel beraber ac kalalimal bebişinide cıkın gezin dolaşın biraz annesi sizede iyi gelir cıkabilirseniz bizde eşimle konuşuyordk
akşama yine aç kaldık die
kız sende hafta sonu ne yapıyon kalk şöyle güzel bi yemek yapulan ne cok zaman oldu ha ceşit ceşit yemek yapmayalı çeşiti biırak bir çeşit bile pişirip yiyemiyoruz
gecer mi bu günlerde cok efkarlandm gidiyorum ben
olur valla bacımm gelirim oglanıda alıp aç aç bekleriz gyrı biri yemek getirir belki halimize acır daHahahay bende acim aksama gel beraber ac kalalim
Kiz senin oglus masallah buyumus iyice halami tepende birak o emeklerken sen yap yemegini falan yada koy yurutecineulan ne cok zaman oldu ha ceşit ceşit yemek yapmayalı çeşiti biırak bir çeşit bile pişirip yiyemiyoruz
gecer mi bu günlerde cok efkarlandm gidiyorum ben
Sen oturuyorun işte sadece ben hem geç çıkıyorum çocuğa bakmak nedir ki, çocuk oyuncağıbeyin yanmasımı geçiriyon
sen ölüyorsan biz napak huysuz oglanla beterin beteri var bacım
1 yıldır gidiyorum canım, haftada 6 gün.Ayyy sporami gidiyosun ne guzeeel benimde hayalim duzenli spora gitmek ama nerdeee
c tesi oglumla ilgileniyorum.. yemesi içmesi. ordanda anneme geçiyoruz orda yiyoruz pazarda eşim oluyor zaten tatil bitiyor benmkız sende hafta sonu ne yapıyon kalk şöyle güzel bi yemek yap
Buzimde o gunlerimjz gelcek insallah sabirla bekliyorumda seni gordukce umitlerim yerle biroluyor bi 7-8Aylik olsun rahatlarim diyodumolur valla bacımm gelirim oglanıda alıp aç aç bekleriz gyrı biri yemek getirir belki halimize acır da
3 çeşit yemek yapmş ya.. bize hayal 3 çeşit felan
çocuk oyuncagı mı Sonsuzaskkk ne diyor duydun mu cocuk oyuncagımsSen oturuyorun işte sadece ben hem geç çıkıyorum çocuğa bakmak nedir ki, çocuk oyuncağı
1 yıldır gidiyorum canım, haftada 6 gün.
Ohhh masallah bekarmisin cocukda yok galiba ben cocuga zor yetisiyorumda :)Sen oturuyorun işte sadece ben hem geç çıkıyorum çocuğa bakmak nedir ki, çocuk oyuncağı
1 yıldır gidiyorum canım, haftada 6 gün.
emin ol daha cok zorlaşıyor bende öyle düşünüyordmm şimdi daha zor aklı erior hiç bir yere bırakmıyor kapıdan cıktın mı aglıyor yemesi içmesi bir ayrı dert harektleniyor ohooooooooooBuzimde o gunlerimjz gelcek insallah sabirla bekliyorumda seni gordukce umitlerim yerle biroluyor bi 7-8Aylik olsun rahatlarim diyodum
Bende simdi onu sordum canim cocuk yokmu diye:)çocuk oyuncagı mı Sonsuzaskkk ne diyor duydun mu cocuk oyuncagıms
sen yarn anne olda görürüm ben senii görürüm bu sözünü unutma anne olunca bol bol hatırla
emeklemiyor yürütece koyuyorum al beni dior.. canm cok huysuz diş cıkartıyor bide oturup sürekl oynamassak durmuyor.. sürekli ilgi oyun istiyor tek başına asla oynamaz..Kiz senin oglus masallah buyumus iyice halami tepende birak o emeklerken sen yap yemegini falan yada koy yurutecine