- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Çok fenasin :))))akşam kocisine süslenecen demi ahanda yakaladm işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fenasin :))))akşam kocisine süslenecen demi ahanda yakaladm işte
Yaaa inan soğukta verdim içmiyor, her yolu denedim yok. Bir gün vermedim ertesi gün içer dedim yine yok. Su konusunda çok inatçıallah allah ama susuz olmaz ki ya pipetle felan denedin mi.. ılık içmiyorsa soguk verseydin annesi birde.. yada birgün hiç verme bklm napacak.. susuz olmaz tabi emiyor mu..
aynen anne olunca asla yapmam dedğin şeyleri yapar hale geliyorsn vallahii.. meyve ile aranız nasıl ?
benim oğlanın aşılarını ben yapıyorum malesef tam 9 aylık olunca yaptım ben. bende kızamık aşısını olmuştur diye düşündüm ne aşısı diye ondan sordum. 11 aylığa kadar zamanı var zaten kızamık aşısınınkızamık aşısı canm daha olmadı benm ki senn ki oldumu hastaydı ertelendi
günde ne kadar meyve yiyor peki annesiYaaa inan soğukta verdim içmiyor, her yolu denedim yok. Bir gün vermedim ertesi gün içer dedim yine yok. Su konusunda çok inatçı
Çok şükür elma, armut, muz falan severek yiyor
öyle mi yani şimdi yaptırmasak da sıkıntı olur mu ki ateş yapıyor mu kızamık aşısıbenim oğlanın aşılarını ben yapıyorum malesef tam 9 aylık olunca yaptım ben. bende kızamık aşısını olmuştur diye düşündüm ne aşısı diye ondan sordum. 11 aylığa kadar zamanı var zaten kızamık aşısının
bende kaçmaz ben kül yutmam tazzze gelinÇok fenasin :))))
Anlıyorum... yazdım hatta daha beter insanlar var.boşansam annem yer beynimin içini onla da oturmak istemiyorum.suratsız bir kardeşim var utanmasa boşanmadan bile kovacak.annem yüzünden oldu böyle.ama annem kabul etmezaynen bende diyorum ama anlamıyor böyle bir evlilğe cocuk yapılmaz onada yazık
bence cesareti yok korkuyor.. ama ömür boyu cekilmez.. kendine cok yazı eder..
kızamık aşısının ateş yapma olasılığı var ama benim oğlanda ateş olmadı sen aşıyı yaptırmadan calpol filan içirirsin. bi de akşam yatırırken içirirsin bişey olmaz inşAllah asıl sıkıntılı aşılar 1 yaş aşısıöyle mi yani şimdi yaptırmasak da sıkıntı olur mu ki ateş yapıyor mu kızamık aşısı
benm oglan şimdie kadar hep ateşlendi kesin bundada ateşlenirkızamık aşısının ateş yapma olasılığı var ama benim oğlanda ateş olmadı sen aşıyı yaptırmadan calpol filan içirirsin. bi de akşam yatırırken içirirsin bişey olmaz inşAllah asıl sıkıntılı aşılar 1 yaş aşısı
Sana tavsiyem sakın eşini yalnız gönderme. Evet çok zor, evet yüzlerini görmek istemiyorsun ama hem evinin huzuru için hemde onlara fırsat vermemek için git canım benim.sen çözümü gitmekte mi buldun .. canm bu çözümü banada önerirmsn peki bende çok çareizim napacamı bilmiyorum..
ya gidecem onları mesabeye almayacam konuşmayacam yok gibi davranacagım yada hiç gtmcm ama ben olmasam eşimide o eve adım attrmamm oof aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık elti zaten hiç saymıyorum o geldimi ne adımım atarm nede eşime attırırm
ama görümce farklı
ne olursa olsun bacısı sonuçta oof ooff
canım az buz zaman değil ki 3 ay nereye açıcan onca zaman. sabır diliyorum sana bol booolllevet allahn cezası 3 ay burada eltiye baklma o 15 gün burda ondan sonra defolup gidiyor ona sıkıntı cekmiyorum o varken adım atmam eşimede attrmam görmeyiversn yengesini ..!!
abisiylede dışarıda görüşssünler ama görümcem geldimi napacam
bana bir akıl verin
sen önlemini yine de al. Allah allah bu zamana kadar o kadar sıkıntılı aşılar yoktu ki canım. hassas mıbenm oglan şimdie kadar hep ateşlendi kesin bundada ateşlenir
Maşallah subhanallah. Bende kan ilacını kullanıyorum. Çok fazla meyve vermiyorum. Günde bir armut yada muz veriyorum canım benim.günde ne kadar meyve yiyor peki annesi
bu su konusunu doktorla konuştn mu bnm oglan meyve yemez
bende gece muhallebi yapıp onun içne katıp yediriyorum
çareyi bunda buldm kan ilacıda kullanmyrm şükür kan değerleri iyi cıktı.
öylemi dersin yoksa daha mı kötü olur herşey.. sanrm haklsn en iyisi görümcem varken cok sık gitmemek gittiğim zamanda mesabeye almamak yok muş gibi davranıp senn yaptıgını ypmak ve onlara prim vermemek değil mi..Sana tavsiyem sakın eşini yalnız gönderme. Evet çok zor, evet yüzlerini görmek istemiyorsun ama hem evinin huzuru için hemde onlara fırsat vermemek için git canım benim.
Bende gidiyorum ama tek kelime konuşmam, yüzlerine bakmam, yerimden kalıpta bir bardak çay vermem.
Artık eskisi gibi değilim onlara karşı. Eskiden mutfaktan çıkmazdım, hizmet ederdim, çaylarının şekerine varana kadar atar karıştırırdım ama yooook onlara bu saatten sonra kılımı dahi kıpırdatmam.
Sende öyle yap Git ama oldukça soğuk davran
ay valla hiç bu kız yemek yapıyor mu işi var mı demez hemen kızar nerdesin diye _MAJESTE_Yok yemek yapmıyorum:) Duş aldım bi ondan yaniii:)
:)) ahaha.onu da tatlı kılan bu özelliği :))ay valla hiç bu kız yemek yapıyor mu işi var mı demez hemen kızar nerdesin diye _MAJESTE_
benm oglum zorla bir dilim elma yada bir dilim muz yada bir dilim armut bunların hepsini ayrı ayrı günlerdeMaşallah subhanallah. Bende kan ilacını kullanıyorum. Çok fazla meyve vermiyorum. Günde bir armut yada muz veriyorum canım benim.
Su konusunu doktora söyledim ama içireceksin zorla da olsa diyor ama benim bebeğim ağzına alıp geri çıkarıyor. Deli olcam yakında.
Benim oğlum da muhallebi falan hiç yemez. Patates hastası olum
kızarım tabiay valla hiç bu kız yemek yapıyor mu işi var mı demez hemen kızar nerdesin diye _MAJESTE_
sen nerelerdesin sen hııKimin nazarı değdi bana