Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Okuldan grip kapmis evde kalcak iyilesene kadar bide bebise gecmesin diye cabalicaz Allahimm su günler hayirlisiyla bi gecsinnn
off ne zor olur şimdi biri hastalanur diğerinede gecer.. ondan sonra ugraş dur inşallah gecmez maske taksn agzına yaklaşmasn fazla oglana annesi. anne sütü alıyorsa gecme olasılıgı düşük korkma bakalım.. cok geçmiş olsun

:KK200::KK200:
Haha ay alemsin ya :) yok kız ancak vakit buldum, bebeği uyutunca gelebildim :)
Çok şükür iyiyim benim yaramazla, evle uğraşıp duruyorum :) ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ sen nasılsın hem güzel anne, hemde güzel insan :KK68::KK200:
ahh canmmm benmmm iltifatta edermiş gubalagına:KK200:
bunun altından birşey cıkmaz demi:KK45::KK45::KK45:
bende napym canm işteym ögle aramda oglanı görüp geldim bugun pek bi keyflidi anneme hiç eziyet etmior bilon mu
bütün eziyeti bana edior bu sıpa:emir_bebek:
evin işi gücü hiç btmez ki zaten yaparsn yne olur yine olur yine olur olur ve olur :deli::deli::deli::deli:

selam kızlar anca gelebildim yoğunluktan. neler yazmışsınız diye bi bakım dedim okunacak gibi değil beynim yanıyo sonra :KK47::KK47::KK47: şuan neler yapıyosunuz bakalım
ahahh gel gel direk devam et beynin yanmasın durdk yere sen lazmsın bize hastalara:KK45::KK45::KK45::kahve::kahve:

ikimizde değiliz dayımız yeşil kyb ve benim babam ela gözlü canım
Benim anne tarafım yani annemin dayılar falan renkli gözlü.babaannem yeşil gözlü.benim aile kahvegözlü ben siyah:)) eşiminde sülale de bitek benim eşim yeşil gözlü. Esmer yeşil gözlü bi kız olsa tadından yenmez:))

Benim anne tarafım yani annemin dayılar falan renkli gözlü.babaannem yeşil gözlü.benim aile kahvegözlü ben siyah:)) eşiminde sülale de bitek benim eşim yeşil gözlü. Esmer yeşil gözlü bi kız olsa tadından yenmez:))
rabbim gönlüne göre versin canım benim üzüm gözlümü özledim ben okuldan çıkmasına az kaldı

ahh canmmm benmmm iltifatta edermiş gubalagına:KK200:
bunun altından birşey cıkmaz demi:KK45::KK45::KK45:
bende napym canm işteym ögle aramda oglanı görüp geldim bugun pek bi keyflidi anneme hiç eziyet etmior bilon mu
bütün eziyeti bana edior bu sıpa:emir_bebek:
evin işi gücü hiç btmez ki zaten yaparsn yne olur yine olur yine olur olur ve olur :deli::deli::deli::deli:
Haha ay önce güzel söz söyleyen sonra dayak atanlardanım ben, kork benden kooork :KK53::KK53:
Ay canım benim ya benim oğlum da aynı, kimseye sıkıntı vermez, başkalarının yanında öyle sessiz öyle sakinki, her gören çok sakin diyor :KK70: çocuk benim yanımda huysuzluğu bine katlıyor :KK70: bizim bebekler aynı :KK48:

X