Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Sagol canim evet iyi oldu benimkiler cooook gaz sancisi oluyor suan bile besik salliyorum bana azcik musade pc aciyim

işim vardı azcık yazamadım yettim gari
hmm portakal suyu olabilir

ilk bebiş olacak kkısmetse

senin bebiş var dimi 10 aylık :) Allah bağışlasın
miss gibi yeni sıkılmş portakal suyu snaa afiyet bal şeker olsun sana ve kuzucuna
cinsiyet belli mi
evet canm bi afacan oglan bendede var cok yoruyor beni cook ahh bu günlerini cok ararsn
bo lbol uyu

ellerine saglık canım benim oglumuz olacak teyzesi oğluna arkadaş :)
maşallah Allah bağışlasın ,günlük 7-8 saat uyuyorum

ellerine saglık canım benim oglumuz olacak teyzesi oğluna arkadaş :)
maşallah Allah bağışlasın ,günlük 7-8 saat uyuyorum
oyy canm benm sag saglim kucagınıza alırsınız inşallah
benm ogluşa arkadaş geliyormyşşş
hamilelik nasıl gidiyor ben cok tripliydim eşime kök söktürürdüm ha
uyu uyu bebek olunca uyursun bekle

geldimm ohhh valla daha iyi oldu bu ek gıda 5 gun meyve suyu verdım perısan oldu sancı yaptı bende bıraktım sancısı ıyıce gecince vericem
bilgisayar daha iyi olur canm benm senn için
neden meyve suyu ile başladn ki keşke yogurtla felan başlasadn annesi daha iyi olmazmıydı

Ben 2.5 senelik evliyim 1 yaş onda oğlum var ev kadınıyim öyle işte biraz geri kalıyorum sohbetten kusura bakmayim
yok canm ne kusuru olsun :)
maşallah annesi allah bagışlasın.
bende 2 yıllık evliyim 10 aylık bir oglum var aralarıda yakınmış
oglan nasıl yoruyormu seni

bilmem dr ilk meyve suyu dedi biraz ara veriyim azcık duzelsin sonra yogurtla baslarım bide:)
bence o doktor saçmalams canm ya ilk yogurtla başlanır genelde ondan sonra corba ondan sonra kahvaltı en son meyve meyve suyuna geçilir.. bir düzelsin yogurt mayala dene bklm bir..
gündüz uyku düzeni nasıl

aynen vla o kadar bile uymuyoruz yaa of anacımm off ne zor anne olmak ha
ev işlerile aran nasıl yetiştirebiliyormsn
yapamıyorumkiii uyurken bile uyanana kadar sallıyorum yoksa uyumuyor uyanınca zaten mızmız birileri olursa evde oyle yoksa ymek bile yiyemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…