Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

[/QUOTE="GUBALAK_, post: 50360476, member: 810942"]Kaç aylk annesi bende işten eve geldm bu seferde benm afacanlar ev mesaisi başladı ondan bir tane de bende var ondan evdeyken pek sk girip yazamyrm :KK53:[/QUOTE]
11 aylık canım benim, sorma ya soluk aldırmıyor canavarım :) Rabbim canlarını sağ etsin ❤
Rabbim olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin

[/QUOTE="GUBALAK_, post: 50360476, member: 810942"]Kaç aylk annesi bende işten eve geldm bu seferde benm afacanlar ev mesaisi başladı ondan bir tane de bende var ondan evdeyken pek sk girip yazamyrm :KK53:
11 aylık canım benim, sorma ya soluk aldırmıyor canavarım :) Rabbim canlarını sağ etsin ❤
Rabbim olmayanlara da tez zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]
Amiiinn annelik çok zor ama bir o kadarda da guzellll canmm ben işten gelyrm hiç dinlenmeden hep oglumla ilgilenyrmm vallahi kendime HC zaman yok.

Hırsızlar mi peki herşey lerini aynı anda yaptırmaya çalış.. Ben biri ile baş edemeyen senn halini düşünmek bile istemiyorum Allah yardımcnz olsnn :KK43:
Hırsızlar mı derken?
Huysuzlar mı demek istedin??
3 çocuğumu karşılaştırsam eğer üçüde birbirinden tatlı sevimli sevgi dolu
Ama üçüde birbirinden yaramaz:))

Artık sosyal hayatım yok tamamen evdeyim ve ayda bir hastanedeyiz

Tek çocukken daha zorlanıyormuşum sanırım
Şimdi sıraya koydum hepsini:))

Dur düzeltiyorum kızma hemen :lülülü:

Buradan devam edelim :KK70: gerçekten annelik çok zor ama Rabbim böyle güzel zorluğu herkese yaşatsın.
Bu arada senin yavrun kaç aylık güzel anne :KK15:
Benmki 10 aylk ablasii senn ilk bebegn mii çok huysuz hiic durmaz bensz işten geldm mi üzerimden gitmez ya bide gece uykumuz da skntili :anne::KK200:

Hırsızlar mı derken?
Huysuzlar mı demek istedin??
3 çocuğumu karşılaştırsam eğer üçüde birbirinden tatlı sevimli sevgi dolu
Ama üçüde birbirinden yaramaz:))

Artık sosyal hayatım yok tamamen evdeyim ve ayda bir hastanedeyiz

Tek çocukken daha zorlanıyormuşum sanırım
Şimdi sıraya koydum hepsini:))
Huysuzlar demek istedim telden girince yalns çıkabiliyor :KK53:
Sosyal hayatın azda olsa düzene grse daha iyi olur senn için canm ev işlerine felan nasıl yetişiyor snn peki

Benmki 10 aylk ablasii senn ilk bebegn mii çok huysuz hiic durmaz bensz işten geldm mi üzerimden gitmez ya bide gece uykumuz da skntili :anne::KK200:
Evet canım benim, ilk bebeğim :) benimki de öyle ya sürekli beni istiyor, hep kucağımda olmak istiyor. Bende bir tek benim bebeğim böyle sanıyordum :)

Rabbim bağışlasın canım ya, bu aylarda daha daha sevimli oluyorlar :)

X