- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
hoşgeldin :)Merhaba canım nasılsın:)
Çağırdın geldim:))
rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda olur inşalah canm benm sıkıntınız mı var biraz bu yönden..Allah nasip etmedikçe elden bişey gelmiyor canm.. Allah dilerse olur belki bigün.. olmazsada yapcak bişey yok hayat devam ediyor vardır bi hayır... genelde hergün girerimm boş kaldıkça canım.. evde vakit bi sekılde geçiyorr.. dünya mutfagından degısık yemekler yapmayı çok severimm.. farklı farklı hobıler geliştiriyorum kendıme ama devamını getıremıyorum cabuk sıkılıyorum malesef.. kitap okurum .. temizlik.. arkadaslarla sohbet muhabbet derken vakit geçer.. sen neler yapıyosun canm hangi ildesiniz... ne iş yapıyorsunnn.. nelerden hoşlanırsnn
affern hep böyle ol beni yorma yükümü hafiflet
eli boş mu geldin haniMerhaba canım nasılsın:)
Çağırdın geldim:))
Tabii:))
Aaaaa hiç olurmu canımeli boş mu geldin hani
maşallah canmm ya... anoow birde ikizler tek mi bakıyorsun nasıl baş ediyorsn ben biri ile baş edemiyorum.. cook zor vallahi ya...Tabii:))
29 yaşındayım 3 çocuğum var biri 3 yaşında ikizler 5 aylık:))
Son 5 aydır yaptığım tek şey bebişlri uyutmaya çalışmak:))))
sen nerede çalışıyorsn peki canmHoşgeldin sende yenisin burda bende yeniyim hadi bakalım
demi ya hep eksik soruyor hep eksik iş yapıyor buı kadarda olmaz yaninisankralicesi eksik sordun omuyor boyle esin ne is yapar mesaisi kac sen calisiyomusun mesai saatin kac bebis varmi yoksa dusunuyomusun bekarsan evlenme vs vs...
Aliscak aliscakdemi ya hep eksik soruyor hep eksik iş yapıyor buı kadarda olmaz yani
güya yardımcı oluor bana hanımefendi
beni sinir edip duruyorAliscak aliscakyeni arkadaslar gelmisler tek tek etiketleyemiyorum hepiniz hosgeldiniz :)
Ben bir otomotiv firmasında satış elemanıyım canım
işinde güzelmiş kaç yıldır calışıyorsn pekiBen bir otomotiv firmasında satış elemanıyım canım
Doyurdum canim bebis napsin kendini surekli sallattirarak uyuyor sipabeni sinir edip duruyor
sen naptn doyurdun karnını bebiş napıor annesi
ben onları sordm bikere geç kaldın