Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Arkadaslar var cok şükür 10 yildir burda olunca.
Esimin mesai 8 de baslar aksam gelisi belli olmaz bazen gec bazen erken.
anladm canm aileilerinizi görmeye gidermsnz memleketlere peki.. gurbette olmak zor ama alışmsndr 10 yıl geçms dile kolay..
eşin evine size vakit ayırıyor mu :KK14:

kaç yıllık evlisin bebiş var mı bebiş:KK200::nazar::nazar::nazar:
gezmek sevilmez mi yaaa ben bayılırım evde durursam bunalıma girerim hemen
eşimde sevmezdi adama zorla sevdirdim:halay::halay::halay:
eşimde balık ve av tutkunu
hoş evlendikten sonra avı boşladı balık kaldı yazn hafta sonu fuul balıga gideriz
bu sene oglanada olta alacakmş onuda alıştıracak:bicak::KK45::KK45::KK45:
2 yıllık evliyim bebek yok.. çok kalabalık ortamları sevmem genelde yesıllık doğa bag bahce hayvanlar o tarz yerleri gezmeyi severimmm.. alışverişe çok bayılmamm :)) eşimde doğayı çok sever genelde organık beslenmeye calışıyoruz ama oldugu kadar tabi şehir şartlarında.. sütümü köylerden almaya çalışırım yogurdumu kendım mayalarım ekmegımı genelde evde kendım yaparım vs vs :)))

2 yıllık evliyim bebek yok.. çok kalabalık ortamları sevmem genelde yesıllık doğa bag bahce hayvanlar o tarz yerleri gezmeyi severimmm.. alışverişe çok bayılmamm :)) eşimde doğayı çok sever genelde organık beslenmeye calışıyoruz ama oldugu kadar tabi şehir şartlarında.. sütümü köylerden almaya çalışırım yogurdumu kendım mayalarım ekmegımı genelde evde kendım yaparım vs vs :)))
ne güzel.. sende benm eşimin kafaısndansn eşimde öyle dogayı cok sever.. oda senn gibi..
bende 2 yıllık evliyim bebis düşünüyormsnz canm eşin ne iş yapıyor sürekli girermsn buralara
senn günler nasıl geçiyor HoppaHoppaHoppaHoppa

Isi yoğun olmayinca ayirir yazin piknige falan cok gideriz.ama kisin yogun oluyo.kisin genelde aksamlari arkadaslara falan gideriz arada.
Memlekete tatillerde gideriz yanliz kalamaz esim bende gitmem zaten birakip
anladm canm aileilerinizi görmeye gidermsnz memleketlere peki.. gurbette olmak zor ama alışmsndr 10 yıl geçms dile kolay..
eşin evine size vakit ayırıyor mu :KK14:

ne güzel.. sende benm eşimin kafaısndansn eşimde öyle dogayı cok sever.. oda senn gibi..
bende 2 yıllık evliyim bebis düşünüyormsnz canm eşin ne iş yapıyor sürekli girermsn buralara
senn günler nasıl geçiyor HoppaHoppaHoppaHoppa
Allah nasip etmedikçe elden bişey gelmiyor canm.. Allah dilerse olur belki bigün.. olmazsada yapcak bişey yok hayat devam ediyor vardır bi hayır... genelde hergün girerimm boş kaldıkça canım.. evde vakit bi sekılde geçiyorr.. dünya mutfagından degısık yemekler yapmayı çok severimm.. farklı farklı hobıler geliştiriyorum kendıme ama devamını getıremıyorum cabuk sıkılıyorum malesef.. kitap okurum .. temizlik.. arkadaslarla sohbet muhabbet derken vakit geçer.. sen neler yapıyosun canm hangi ildesiniz... ne iş yapıyorsunnn.. nelerden hoşlanırsnn

Otursan da nereye kadar ki ama ya, sonuçta doğanın da kuralı var, bizimki yürümedi ayrı konu ama evlilik güzeldir mutlaka benimki ters tepti sadece..
evlilik bir yandan güzel bir yandan cok ama cok zor gercekten.. düzene girmesi oturması ınsanı cok yıpratıyor başkasını bilemem ama ben cok yıprandm 2 yıl içinde cocuk olduktan snra herşey cok daha zor oluyor zaten :KK14:

pikniği mangalıı bizde çok severizzz kısmetse haftasonu hava güzel olursa doğaya açılmayı düşünüyoruz bakalım :)))) süt tereyag siparişim vardıı onu almaya gidebiliriz gitmişkende bi piknik iyi olurdu :ıslık::KK71:

pikniği mangalıı bizde çok severizzz kısmetse haftasonu hava güzel olursa doğaya açılmayı düşünüyoruz bakalım :)))) süt tereyag siparişim vardıı onu almaya gidebiliriz gitmişkende bi piknik iyi olurdu :ıslık::KK71:
bizde cok severiz hvalar düzelince bol bol gideriz eşim balık tutkunu balık tutmaya gidiyoruz hafta sonları gecen yıl gidemedik bebişten bu yıl acısını cıkarmayı düşünüyoruz.. en güzel insana huzur veriyor doga vallahi.. :KK39::KK39::KK39:
sen gurbette değilsin demi canm ailen yakknnda mı.. :kahve:

bizde cok severiz hvalar düzelince bol bol gideriz eşim balık tutkunu balık tutmaya gidiyoruz hafta sonları gecen yıl gidemedik bebişten bu yıl acısını cıkarmayı düşünüyoruz.. en güzel insana huzur veriyor doga vallahi.. :KK39::KK39::KK39:

değilim canım yakınımdalar hepsiii :)

X