Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Evet öğle ve hafta sonu tatil cumartesi pazar, bugün iyi çok gelen giden yok, genelde ayaktayım yoruluyorum oldukça topuklularla..

Evet canim buyuk gitti okula ki biz evdeyiz diye gicik oluyor :KK70: esim birazdan kalkar gider evde canavarla basbasa kalirim :KK43:
onnn dersleri ile ilgilenebiliyormsn annesi nasıl zor oluyordur vallahi sana ya :KK43: :KK43:
ah ahh onlar zaten bizi bitiriorlar büyüyorlarda işte anneler çerlior bu sefde
eşin aslnda gidene kadar uyumasa kalksa söyle bi güzel kahvaltı yapsanız sohbet muhabbet etseniz daha iyi olur gece geç geliyor zaten yahu kaldır kalk nee uyun herif de :KK53:
zaten yüzünü görmüoz de :KK53:

onnn dersleri ile ilgilenebiliyormsn annesi nasıl zor oluyordur vallahi sana ya :KK43: :KK43:
ah ahh onlar zaten bizi bitiriorlar büyüyorlarda işte anneler çerlior bu sefde
eşin aslnda gidene kadar uyumasa kalksa söyle bi güzel kahvaltı yapsanız sohbet muhabbet etseniz daha iyi olur gece geç geliyor zaten yahu kaldır kalk nee uyun herif de :KK53:
zaten yüzünü görmüoz de :KK53:
Bosver kalkmasin kalkarsa gece cocukla ilgilenmez ilgileniyorda bende azcik uyuyabiliyom su siralar sohbet degil uyku lazim bana :KK70:

Bosver kalkmasin kalkarsa gece cocukla ilgilenmez ilgileniyorda bende azcik uyuyabiliyom su siralar sohbet degil uyku lazim bana :KK70:
ahahhaa sohbeti askıya mı kaldırdınız:halay::halay::halay: dogru uyku daha önemli demi:KK45::KK45::KK45:
gerci benm eşim erken geliyorda noluyor bebişten konuşamıyoruz bile :KK48: onu oynaştr yemegini yedir.. kırk takla at bi bakmsn saat 12 olmuş.. geç yataga sız kal biyerlerde:110::110::110:

@Gubalak cim sen ne is yapiyosun bacim hep burdasin :KK70:
benm işer yogun değil canm bi ayda iki kere yogunluk olur ondada sicil müdürleri gelir.. denetlemeciler gelir birde ay sonu dosyalar hazırlarm
esnaf odası başkanlıgında calşyrm ben genel sekreterm orada:63::63:

X