Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yine mi uyuyor ne zaman sorsam uyuyor yaDoyurdum canim bebis napsin kendini surekli sallattirarak uyuyor sipa
Hg canim sorulari biliyosun baslabende geldim.
sende topuklu giyme illa giyilecek demiEvet öğle ve hafta sonu tatil cumartesi pazar, bugün iyi çok gelen giden yok, genelde ayaktayım yoruluyorum oldukça topuklularla..
Uyumasa durmazki 2 saat uyur 2 saat uyanikyine mi uyuyor ne zaman sorsam uyuyor ya
cocugu kaldır biraz oynaştır
hoşgeldn canmmm beni yorma tanıt kendini yavaştanbende geldim.
zamanla gündüzleri dahaa az uyuyorlar. .benm oglan 3 kere yatıyor gündüzleri artık.. sabır sabır gececek bu günlerde büyük okuldamı annesi..Uyumasa durmazki 2 saat uyur 2 saat uyanik
Evet canim buyuk gitti okula ki biz evdeyiz diye gicik oluyor esim birazdan kalkar gider evde canavarla basbasa kalirimzamanla gündüzleri dahaa az uyuyorlar. .benm oglan 3 kere yatıyor gündüzleri artık.. sabır sabır gececek bu günlerde büyük okuldamı annesi..
eşin uyuyor mu
sende topuklu giyme illa giyilecek demi
Topuklu giyenleri hep kiskanmisimdir ben hic giyemem topuklu kot pantolonu bile ne kadar sık yapiyor bayiliyorum ozellikle ince uzun topuklu stilettolar superrrYEdek babetlerim de var da yakışıyor topuklu da ya
onnn dersleri ile ilgilenebiliyormsn annesi nasıl zor oluyordur vallahi sana yaEvet canim buyuk gitti okula ki biz evdeyiz diye gicik oluyor esim birazdan kalkar gider evde canavarla basbasa kalirim
burdada kapalı yagıs varmış içimi baydı hava..Bugun hava cok kotu burda oralar nasil bayanlar :?
ne olrusa olsun süsümden vazgecmm diorsn yani giy giy o zaman bize zorluk işlemiyor demiYEdek babetlerim de var da yakışıyor topuklu da ya
Bosver kalkmasin kalkarsa gece cocukla ilgilenmez ilgileniyorda bende azcik uyuyabiliyom su siralar sohbet degil uyku lazim banaonnn dersleri ile ilgilenebiliyormsn annesi nasıl zor oluyordur vallahi sana ya
ah ahh onlar zaten bizi bitiriorlar büyüyorlarda işte anneler çerlior bu sefde
eşin aslnda gidene kadar uyumasa kalksa söyle bi güzel kahvaltı yapsanız sohbet muhabbet etseniz daha iyi olur gece geç geliyor zaten yahu kaldır kalk nee uyun herif de
zaten yüzünü görmüoz de
Sanırım süsüme düşkünüm birazne olrusa olsun süsümden vazgecmm diorsn yani giy giy o zaman bize zorluk işlemiyor demi
ahahhaa sohbeti askıya mı kaldırdınız dogru uyku daha önemli demiBosver kalkmasin kalkarsa gece cocukla ilgilenmez ilgileniyorda bende azcik uyuyabiliyom su siralar sohbet degil uyku lazim bana
benm işer yogun değil canm bi ayda iki kere yogunluk olur ondada sicil müdürleri gelir.. denetlemeciler gelir birde ay sonu dosyalar hazırlarm@Gubalak cim sen ne is yapiyosun bacim hep burdasin
bende cok düşkündüm takii cocuk olana kadarSanırım süsüme düşkünüm biraz