oy benm koca göbüşlü güzeller güzeli hamişim kıyamamzaten içmiyorum
gurbette olmak zor olr canm ya arkadaş cevre komşularn felan mı yok eşinin mesai saatleri kaçMasalla
Masallah. Allah bagislasin bebisini.
Gurbetteyim yaa
Kiz gel ben cay koyayim sana sıcak şöylezaten içmiyorum
eyvah kızdırdık tamam tammm kızma koca göbüşünleya illa canımızı çektirecen yani ... seni pisluuuk
kendini tanıt hele bihoşbuldum canmm
ben değilim çalışıyorum bende canmHerkes ev hanımı mı?
özel değilse neden ayrıldn canm eşinle2 yıl oldu yanlız yaşıyorum canım
Arkadaslar var cok şükür 10 yildir burda olunca.gurbette olmak zor olr canm ya arkadaş cevre komşularn felan mı yok eşinin mesai saatleri kaç
sagolasn ablası
aşk olsun be bende sana gittm portakal suyu sıktım geldim sen beni begenmion mu
sormadan söylemem :)))))))) evliyimm ank.dan katılıyorm çalışmıyorum gezmeyi çok sevmem genelde evcilimdir doğayı hayvanları severim yarışmacı arkadaslara başarılar dilerimkendini tanıt hele bi
illa biz mi diyecez nie yoruon bizi
ya tamamaşk olsun be bende sana gittm portakal suyu sıktım geldim sen beni begenmion mu
bende kafamı kuma gömer giderm o zaman
peki canm sen nasıl istrsen acmlym konusunu o haldeEvlilik düşünmüyorum, ayrılık konusu çok uzun hikaye boşverelim evliliğimi bence böylesi şimdilik iyi, mesaim 8.30-17,30 arası
kaç yıllık evlisin bebiş var mı bebişsormadan söylemem :)))))))) evliyimm ank.dan katılıyorm çalışmıyorum gezmeyi çok sevmem genelde evcilimdir doğayı hayvanları severim yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
izmir güzel şehirdir.. gezilecek görülecek yerii cok gazla..Evet cumartesi pazar iş yok gezme var bende, alışverişe bayılırım, izmirde yasıyorum bu arada