- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
Her zaman kurtarıcı sen ne pişirdn bkym aksamaOynasin tabiikiii.. makarna iyidir ya:) eşimle ben çok severiz makarnayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman kurtarıcı sen ne pişirdn bkym aksamaOynasin tabiikiii.. makarna iyidir ya:) eşimle ben çok severiz makarnayi
Dünden biber dolması var.ama akşam eşim arkadaşlarıyla dışarda olacak il dışına tayini çıkan bi arkadaşı gelmis zaman geçirecekler ben yalnız yicem:)Her zaman kurtarıcı sen ne pişirdn bkym aksama
Bugün yalnızsn yanı gel bize hep beraber makarna yyelmDünden biber dolması var.ama akşam eşim arkadaşlarıyla dışarda olacak il dışına tayini çıkan bi arkadaşı gelmis zaman geçirecekler ben yalnız yicem:)
Makarnayı tercih ederdim:))hamama gideceklerBugün yalnızsn yanı gel bize hep beraber makarna yyelm
Eşi felan olsaydı sende gidersen değişiklik oldu en azından
Aklanip paklanip gelecek o zaman desene hahahahaMakarnayı tercih ederdim:))hamama gidecekler
Ben hep telefondan giriyorum bazen mesajı gönderdikten sonra farkediyorum hemen düzenliyorum :) rahat olTelefondan girince kelimeler yalns çıkabiliyor idare et beni
Aynen öyle :))Aklanip paklanip gelecek o zaman desene hahahaha
PC den çok daha kolay oluyor yaBen hep telefondan giriyorum bazen mesajı gönderdikten sonra farkediyorum hemen düzenliyorum :) rahat ol
oh işte akşamda sakin olur belkinisankralicesi buralardamsnnn
Oglusummm sakin sakin oynaynca girebldmm bugün bisiler olmuş benm sipaya
Bebis ne kadarlık:)Benm esimde geç gelecek bugün toplantı varms oglanla bir başımiza kaldk evde
Birazdan al demeye başlar tencere tavatla oy uyor ona daldı senn kız napior annesioh işte akşamda sakin olur belki
Patlıcan kebabı çok severimmenerjisini atsın belki gece uyur kalır
patlıcan kebabı çorba pilav :) yolluyum canım
10 aylık ablası benm oglusmmBebis ne kadarlık:)
Ne için kız:))ay kusura bakma canım