ben daha yni ögrendim kız 1 bucuk gün sürdüğnü o yerlşeme kanaması olmasın şaskınBenim durum farklı:))nisankralicesi o yüzden olabilir diyor:)
Ay deme:))aa öyle mi evet bak o zaman olabilir ha
belki bidaha yapmyacak yanihele bunu yapayım dur kız
ya bacım sana inat 3. yü doğuracambelki bidaha yapmyacak yani
ilk defa mı bu kadar kısa sürdü kız.Ay deme:))
Hayırlısı olsun canım , düşünüyor musunuz ?Hayırlısı neyse onu versin:)) evet görüntü güzel ama iş onlara bakmakta tek başıma bi şehirde:) bide hamilelik nasıl geçecek oda var. Bakalım anneliği kısmet edecek mi:))
dogur anam dogurya bacım sana inat 3. yü doğuracam
yumurtlama günün de olmuşsa bir şeylerilk defa mı bu kadar kısa sürdü kız.
bende de oldudu bende regl sandm megerse hamileymişim ha
evet canım ilk daha :)senin ilk bebişti demi
Benim normalde 3 gün sürüyor zaten çok yoğun değildi. İlişki den 2 hafta sonra adet oldum 1.5 gün sürdü sonraki birkaç gün kahve leke gibi birşeyler geldi ara ara.ilk defa mı bu kadar kısa sürdü kız.
bende de oldudu bende regl sandm megerse hamileymişim ha
evet o zaman yüksek bak hayumurtlama günün de olmuşsa bir şeyler. hamile olma ihtimali yüksek
evet ilk canım,16 aylık evliyim 3,5 aylık olduk biz de :) ilk bir sene istemedik sonra hemen oldu şükürİlk di mi senin ne kadarlık evlisin:)
bana hamile gibi geliyorBenim normalde 3 gün sürüyor zaten çok yoğun değildi. İlişki den 2 hafta sonra adet oldum 1.5 gün sürdü sonraki birkaç gün kahve leke gibi birşeyler geldi ara ara.
git bi test al yap meraklandırdın bizi burda lenBenim normalde 3 gün sürüyor zaten çok yoğun değildi. İlişki den 2 hafta sonra adet oldum 1.5 gün sürdü sonraki birkaç gün kahve leke gibi birşeyler geldi ara ara.
Işte bende sene dolsun istiyorum:))evet ilk canım,16 aylık evliyim 3,5 aylık olduk biz de :) ilk bir sene istemedik sonra hemen oldu şükür
arada fazla yaş farkı olmasın ama diyim :) maksimum 3 yaş
ilk 1 sene nasıl kornmştnzevet ilk canım,16 aylık evliyim 3,5 aylık olduk biz de :) ilk bir sene istemedik sonra hemen oldu şükür