- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
sen bana şişko de de inşallah sende bu duruma düşersin diyorum iştebende 4 5 yıl sonra yapacam
amanisankralicesi kıskanıo beni cekemio o yüzden hemen olsun die ugraşıyor manyak karı
senide eskitiriz hemen ayıp edion
evet ama kocam 1 erkek olsun diye 3. yü istiyordenk geliyor işte 3 e sevin
buçuk da karnındakinden ötürü ?
hadi ordan git bak bakym ben senn evindemymsen bana şişko de de inşallah sende bu duruma düşersin diyorum iştehiç belli olmaz o işler söylüyüm de
benm dedemde erkek olsun die istemiş istemiş 9 tane kız olmuş la zuahahaha sizde ona dönmeyinevet ama kocam 1 erkek olsun diye 3. yü istiyor
senin yaşın 23 dha sen bekle bence de :)bende 4 5 yıl sonra yapacam
amanisankralicesi kıskanıo beni cekemio o yüzden hemen olsun die ugraşıyor manyak karı
yok 3 ten sonra ben kapanışı garanti yaparımbenm dedemde erkek olsun die istemiş istemiş 9 tane kız olmuş la zuahahaha sizde ona dönmeyin
birde seneye inşallah allah nasip ederse ev alacahız canm birikim yapıyoruz su an dügünden kalan bileizklerimi felan bozdurdum hep üstünü tamamlayacagızsenin yaşın 23 dha sen bekle bence de :)
3. de ikiz oluyormuş ikiside kız oluyormuş birdeyok 3 ten sonra ben kapanışı garanti yaparım
valla bilmiyorum başka bir yöntem varda doğru mu bilmiyorum ayıp zaten3. de ikiz oluyormuş ikiside kız oluyormuş birde
yaa yumurtalama günlerine göre aslnda erkek kız olma ihtimali yükseliyor ben tam yumurtlama günümde tutmuş erkek oldu mesela tesadüf mü bilmyrm ama yumurtalamadan snra olanlar genelde kız oluyor
ahahah kocasına haber veriyorduryeni gelin gelemedi hamilemi yoksa
o kastetdign yöntemide bilyorum oda tutuyor.. benm cevremde ve kuzenlerim dahilvalla bilmiyorum başka bir yöntem varda doğru mu bilmiyorum ayıp zaten
catlıcam meraktanahahah kocasına haber veriyordur
ahahah o mu ki?o kastetdign yöntemide bilyorum oda tutuyor.. benm cevremde ve kuzenlerim dahil
yumurtlama günlerinde hamile kalanlar hep erkek
yumurtama günü dışında kalanlar ise hep kız internettede böyle yazıyor bilimsel olarakda kanıtlanmş canm
bizim ki zaten süpriz olmadığından direk söyledimcatlıcam meraktan
sen kızında eşine nasıl haber vermiştin
Aldım geldim kız evdeyim:))yeni gelin gelemedi hamilemi yoksa
kız hamileyim diye okudum cümlenin sonunuAldım geldim kız evdeyim:))
amma yavassn bi yapamadın çisini haAldım geldim kız evdeyim:))