Kesinlikle giremem cunku 1 dk bile bos animiz yokkadın dogumda doktor yannnda sekretermisino zaman iş yerindeke n kesin giremez
hava mı aıton sen banavalla ben ondan çok uyuyorum
bedduan inşallah sana 2. çocukla dönerhava mı aıton sen banaikinci cocukta inşallah uykusuz kalırsın
Selam verip gitmek derken bundan bahsediyorlar ışte:))))Kesinlikle giremem cunku 1 dk bile bos animiz yok
:)))))şimdi yandin:))bedduan inşallah sana 2. çocukla döner
Aa dogru pardonSelam verip gitmek derken bundan bahsediyorlar ışte:))))
inşaAllah bu kız bizim gelecekteki halimiz olmaz canımvalla ben ondan çok uyuyorum
Evet varmış daha:)Aa dogru pardonnisanda is basi ama daha haftalar var
hakkındır kuzumdeme tabi dersen zaten bu uykusuzlukla kafa göz dalarm
zannetmeminşaAllah bu kız bizim gelecekteki halimiz olmaz canım
yani, inşaallahzannetmeminşallah olmayız
biz bu gidişle 2. cocuk olmadan boşanırızbedduan inşallah sana 2. çocukla döner
veya bu kavga durumumda 2. olur daha çok birbirinize bağlanırsınızbiz bu gidişle 2. cocuk olmadan boşanırız
İkiz i bu foto daki gibi istiyorum:)))kız_heidi_ sen ikiz mi istiyon :)
ya ben de ikiz istiyordum da ondan dedim :)) sonra tabi kötü geçince benimki her gün kendime yağdırıyordum bir de ikiz istiyon salak die
Allah gönlüne göre versin ama sonra pişman olursun ben gibi :))İkiz i bu foto daki gibi istiyorum:)))
taktın sende ha istemiyoruz dedikceveya bu kavga durumumda 2. olur daha çok birbirinize bağlanırsınız
belki bundan sonra bir daha olurya ben de ikiz istiyordum da ondan dedim :)) sonra tabi kötü geçince benimki her gün kendime yağdırıyordum bir de ikiz istiyon salak die