- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
ahahahhataktın sende ha istemiyoruz dedikce
bu kara haberi sabah ögrendim ben
Hayırlısı neyse onu versin:)) evet görüntü güzel ama iş onlara bakmakta tek başıma bi şehirde:) bide hamilelik nasıl geçecek oda var. Bakalım anneliği kısmet edecek mi:))Allah gönlüne göre versin ama sonra pişman olursun ben gibi :))
senn benmde derdin ne la ne istiyon benden oglimahahahhabir şeyi 40 kez söylüyünce olurmuş 2. olacak
İlk di mi senin ne kadarlık evlisin:)hele bunu yapayım dur kız
sen bi test yap en iyisiHayırlısı neyse onu versin:)) evet görüntü güzel ama iş onlara bakmakta tek başıma bi şehirde:) bide hamilelik nasıl geçecek oda var. Bakalım anneliği kısmet edecek mi:))
sen benim kilomla dalga geç. inşallah sende hamile kalırsın da benim durumuma düşersinsenn benmde derdin ne la ne istiyon benden oglim
söyle acık acık valla kızmıcamhadi akıllım hadi şişko patatesim lililiiliiiiiillilil
Yapayım de olmadığına eminim:)))sen bi test yap en iyisi
biri varmış 3 aylıkken hamile olduğunu öğrenmişYapayım de olmadığına eminim:)))
konuşmuyorum ben sennle sinirlerimi geriosunsen benim kilomla dalga geç. inşallah sende hamile kalırsın da benim durumuma düşersin
ee napakbiri varmış 3 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş
Evin altında eczane var test kolay :)biri varmış 3 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş
yani olmayabilir diyor ya ona diyorumee napak
olabilir yani bunda gülünecek ne var
dha yeni adet olmuş hemen cıkmaz ki zatenyani olmayabilir diyor ya ona diyorumanlayamazsın diye
yerleşme kanaması olabilir 1,5 gün sürmüşdha yeni adet olmuş hemen cıkmaz ki zaten
Benim durum farklı:))dha yeni adet olmuş hemen cıkmaz ki zaten
aa öyle mi evet bak o zaman olabilir hayerleşme kanaması olabilir 1,5 gün sürmüş