Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Enfeksiyon var ki ateş yükseliyor.
Cocuğa eziyet çektirmeye gerek yok antibiyotik şart bence canım... cok geçmiş olsun... inşallah sabaha düzelir
Doktorumuz YK dedi testler yapıldı ama bilemyrm ki vermeyince bende kafama göre kullanmak istemedim çok sağol canm vallahi anne olmak o kadar zor ki hele böyle durumlarda canndan can gidiyor onu öyle gordukce

Herkeze Günaydınn Hayırlı Sabahlar Kızlar:KK200::KK200::KK200:
ben dün gece aynen bu moddaydm:anne::anne::anne::anne: uykusuzluktan başım catlıyor..
uykusuz annelere benden ayrı bir selam olsun:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
naparsınız bakym
iiyki bura var ha :KK14:

Dünya Kadınlar Günümüz KutLu Olsun... :KK37::KK37::KK37::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kadın Olmak Ne kadarda zor be kızlar herşey biize bakıyor..
Heleki annelik eklenince daha da zorlaşıyor hayat
Hele birde çalışıyorsan tamamm artık
Kadınlarn annelerin hakkı gercekten ödenemez:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

dün fitil verdm ablası ama sabaha kadar sıkıntılı sekilde bagırdı bagırdı uyandı sanrm karın agrısı da başladı :KK43:
ben giderken uyandı cok halsız burnu akıyor ve öksürüyor ateşi hafifti şimid babası birşeyler yedirmeye calşyr
bir iyileşşeydi yavrum perişan oldu 2 gündür bizde öyle sıfır uyku :KK43:
sen nasılsn prenses napıor :KK200:

Dünya Kadınlar Günümüz KutLu Olsun... :KK37::KK37::KK37::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Kadın Olmak Ne kadarda zor be kızlar herşey biize bakıyor..
Heleki annelik eklenince daha da zorlaşıyor hayat
Hele birde çalışıyorsan tamamm artık
Kadınlarn annelerin hakkı gercekten ödenemez:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
aynen canım hakkımızı kimse ödemeyemez hele kocalarımız :KK43: dünya kadınlar günümüz kutlu olsun :KK37::KK37::KK37::KK36::KK36:

X