Kız sen gerçekten çatlaksin:))))pizza severim dediğin için dedim anaaam ne fenaa avrat:)))) sen gel istediğini yediririm:) ama yokkk doğru artık sana hiçbirşey yok:))Yalan söylüyorsun yalan yalan kötü kadınhem insan pizza mi ısmarly der yazıklar olsn be o kadar pahalı yemek dururken pizaayami laik gordn bni
Bak şimdi sana iki yumurta bile yokYalan söylüyorsun yalan yalan kötü kadınhem insan pizza mi ısmarly der yazıklar olsn be o kadar pahalı yemek dururken pizaayami laik gordn bni
Aha geldi çabuk dokul ne işler karisitiriodnkız ateşli hatun felan dışarıdan okuyorlar
Kiz dur sen olayı karıştırma sen nie atlion o gelinle benm meselemBak şimdi sana iki yumurta bile yok
Ne aşağılıyon benim pizzami
Azıcık da karabiber köyDoktor her sabah kahvaltı da bir çay bardağı kadar ıhlamur vereblrsn dedi sağol canm amiinnn aminn
son dediğini anlamadımAha geldi çabuk dokul ne işler karisitiriodnsen mi uyandn yemezler
Bende giderm o zamanKız sen gerçekten çatlaksin:))))pizza severim dediğin için dedim anaaam ne fenaa avrat:)))) sen gel istediğini yediririm:) ama yokkk doğru artık sana hiçbirşey yok:))
görüyorum görüyorum bu hep böyle iyliksiznisankralicesi okudun mu bak.pizza severim isterim dedi gel alayım dedim yok sen alma parayla kandıracaksin di mi diyor görüyor musun nankör ü:))
Kaynana adayıyım ben karıştırmazsam olmazKiz dur sen olayı karıştırma sen nie atlion o gelinle benm meselem
Git güle güle:)))Bende giderm o zaman
Gidiym migidiorm bak
Gitsin küstüm ben ona. İyi niyetimi kötüye çekti vicdansız:))) bu 2.oldu :))aha gitti
Burda neler olmuyor ki:))
kendisi şuan küstü ama
Küser mi hiç o:) anca bizi küstürürkendisi şuan küstü ama
Burda neler olmuyor ki:))
kendisi şuan küstü ama
Merhaba:)) hoşgeldin. Küsmez o anca beni küstürüoSohbet almış başinı gitmiş :)))
İlk defa açtıgı topiğe küsen bir üyeye denk geldim iyi mi?
Merhaba kızlar bu arada