iki gündür evdeymişde cocuk bakıormuşda beyefendi sıkılmışdaNereye geziyormus otursun evinde... gönderme kız.
kız yollama otursun evde hem çocuğu hastalandır hemde gez oh ne güzel vallaiki gündür evdeymişde cocuk bakıormuşda beyefendi sıkılmışda
sen git cocugu hastalandr hem cocugunu eve mahkum et hem beni git kendin gez sence izin vermeli mi sacmalık demi
Hastalanmasi onun suçu bile olmasa, yine de çocuk evde hasta yatarken kendi dışarda ne edecekmis acaba,yada nasıl keyf alacakmisiki gündür evdeymişde cocuk bakıormuşda beyefendi sıkılmışda
sen git cocugu hastalandr hem cocugunu eve mahkum et hem beni git kendin gez sence izin vermeli mi sacmalık demi
bende onu diyorum ya işte siz diyorsunuz ki bırak yüklenme oda istememiştir cocugu hastalansnkız yollama otursun evde hem çocuğu hastalandır hemde gez oh ne güzel valla
adamda onu düşünecek zihniyet yok sıkılmş beyefendi şimdi birşey desen kavga kopacak evde oof. vla cok bunaldmHastalanmasi onun suçu bile olmasa, yine de çocuk evde hasta yatarken kendi dışarda ne edecekmis acaba,yada nasıl keyf alacakmis
ya canım eşinden istememiştir bebiş hastalanın ama dışarı çıkıp gezmesi büyük terbiyesizlik. yani istemeden olmuş olabilir ama gezme işi sıkıntıbende onu diyorum ya işte siz diyorsunuz ki bırak yüklenme oda istememiştir cocugu hastalansn
dün sıkı sıkı tembihledim dışarı cıkarken atkısını bagla ensesinden alır die cocugu tarzan gibi cıkarmş..
bütün gece uyumadk zzaten şimdi yigit iyileşene kadar dışarıda cıkamaz.. bnede cıkamam cocuk dün park da eglendi sevinci kursagnda kaldı sen bizi eve mahkum et git gez gel benm eşim böyle işte
peki eve gidince napym ben kızlar ne diyim bu adama benya canım eşinden istememiştir bebiş hastalanın ama dışarı çıkıp gezmesi büyük terbiyesizlik. yani istemeden olmuş olabilir ama gezme işi sıkıntı
canım düzgün ve sakin bir şekilde eşine anlat . çocuk hasta ve sen hala dışarı mı çıkacaksın diye hiç mi bebeğini düşünmeden gezeceksin . gece zaten uyumamışınız biraz yardımı dokunur en azından evde oluncapeki eve gidince napym ben kızlar ne diyim bu adama ben
şimdi sinirlenecem iyice dellendircek beni zor tutuyorum kendimi catmamak içn
sen beni ondan mı sildin kızKizlaar ben geldim yaaa face hacklemisler sabahtan beri ugrasiyoz
o sakin kıibar konuşmadan anlamaz canm bagıracan cagıracan anca öyle bn sakin konuşarak eşime anlatamıyorum birşeyleri almıyor o beyni ne zaman bagırır cagırır sinirlenrsem öyle anlar..canım düzgün ve sakin bir şekilde eşine anlat . çocuk hasta ve sen hala dışarı mı çıkacaksın diye hiç mi bebeğini düşünmeden gezeceksin . gece zaten uyumamışınız biraz yardımı dokunur en azından evde olunca
Aaa alabildiniz mi geriKizlaar ben geldim yaaa face hacklemisler sabahtan beri ugrasiyoz
Silinmismisin sen sabahtir giremiyom bacim sana mesaj atmislarmi bikac arkadasa mesaj atilmis sil sende benisen beni ondan mı sildin kız
Esim bakiyo bidaha sana face mace yok diyo zaten istemiyodu hicAaa alabildiniz mi geri
iyide kim nie böyle birşey yapsn ki sana ?Esim bakiyo bidaha sana face mace yok diyo zaten istemiyodu hic
Bende geldimYeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak isteyenler..
En samimi , en içten sıcacık sohbetli...
Gelin bu topikte buluşalım..
Beraber gülelim, beraber üzülelim beraber sevinelim herşeyimiz ortak olsun
Bol sohbetli güzel arkadaşlıklara vesile olan bir topik olur inşallah
Herkezleri bekliyorum...
Deli cok bikere daha olmustu boyle onu tamamen iptal etmistimiyide kim nie böyle birşey yapsn ki sana ?
Geçenler de annemin hesabı da çalındı dayıminda mesaj atılmış millete şu kadar hediyeniz var faturali telefon numarası vs istemişlerEsim bakiyo bidaha sana face mace yok diyo zaten istemiyodu hic
Hoşgeldin:)Bende geldim
hoşgeldnizz bir selam verip gidecekseniz yormayn biziBende geldim