- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Öperim tabi canım zaten opmemek elde değilAy demeeee:)nasıl merak ettim anlatamam:) alınlarindan öp yerime:)
Yatak bile duruyor anam biri kapıyı calsa belediyeyi çağırır:))kolay gelsin canım :)
Seda nin adını da başka koysaydiniz ya:))Ahanda su yum uyandı kucak istiyormuş:))
İlgilen bakim hadiYatak bile duruyor anam biri kapıyı calsa belediyeyi çağırır:))
Ben bı ilgilenem evle:)
Ona ada istedim ama eşim seda dedi birine seda birine su koyduk artık:)Seda nin adını da başka koysaydiniz ya:))
ay canım bi temizlikçi şart sanaYatak bile duruyor anam biri kapıyı calsa belediyeyi çağırır:))
Ben bı ilgilenem evle:)
Adıyla yaşasinlar:)Ona ada istedim ama eşim seda dedi birine seda birine su koyduk artık:)
Selam iç iç bitmiyor kahvelerim :))Selam:)
:))Selam iç iç bitmiyor kahvelerim :))
Geldim bak:)Adıyla yaşasinlar:)
Olsun 3 çocukla oda birşey :))))Geldim bak:)
Ama sadece bı odayı temizleyebildim
Benim kuzucuklar çağırdı hemen
Mutfak bekleyince deli oluyorumOlsun 3 çocukla oda birşey :))))
Kızları çok merak ettim ya... çok güzeller çok tatlılar çok şekerler di mi:)))Mutfak bekleyince deli oluyorum
Of
Bide kızların yanından da hiç kalkmıyım istiyorum:)
canım ben susuzluktan onu içiyorum napim doktor da önerince gönül rahatlığıyla içiyorum ama günde kaç tane onu sormadım ki :)Hamileler için olani bilmiyorum ama herkes için söyleniyor bu ödem olayı. Ama ben gram inanmıyorum:) neden derseniz ben günde 2 3 tane içiyorum. Zapzayıfim:)ödem vs de yok
Kontrole gittiğinde sorarsin onu da:)canım ben susuzluktan onu içiyorum napim doktor da önerince gönül rahatlığıyla içiyorum ama günde kaç tane onu sormadım ki :)