ogluşum biraz da iyi geceye göre canm ama ateş devam ediyor ateş düşürücü içirdik öksüreği cok fazla öksüre ne iyi gelir ki ya çok kötü öksürüyor ablası_MAJESTE_ gelmedin mi daha. Oğluşun nasıl. Durum ne...
valla öle deyince korktum ama nepim yaanie sakıncalıki bende içerdim günde iki kez hamileyken
Balgam li mi kuru öksürük mü canımogluşum biraz da iyi geceye göre canm ama ateş devam ediyor ateş düşürücü içirdik öksüreği cok fazla öksüre ne iyi gelir ki ya çok kötü öksürüyor ablası
öle yapayım en iyisi canım :)Kontrole gittiğinde sorarsin onu da:)
bi araştrmak lazm enisi doktora sor bklm canm tuzlu birşeyler ye mesela cubuk kraker felan oda bastırır ben öyle ypydmvalla öle deyince korktum ama nepim yaa
yok kuzum ya kraker midemi alt üst etti ben de çizi yiyorum onun yerinebi araştrmak lazm enisi doktora sor bklm canm tuzlu birşeyler ye mesela cubuk kraker felan oda bastırır ben öyle ypydm
balgam lı gibi kuru gibi bende bilemedim doktorn yannda öksürmedi bakamadı öksürüneBalgam li mi kuru öksürük mü canım
folik asit hapı kullanıyormsn oda cok bulantı yapıyoryok kuzum ya kraker midemi alt üst etti ben de çizi yiyorum onun yerine
folik asiti bıraktım canım , bulantı hapı da verdi aslında ama artık onu da almıyorum zaten çıkartıyorum dedim bıraktım onu dafolik asit hapı kullanıyormsn oda cok bulantı yapıyor
doktor bulantı hapı verdimi oda fayda eder aslnda
• Tereyağ & Pekmez:2 çorba kaşığı tereyağıyla 1 çorba kaşığı pekmezi azıcık (1 tatlı kaşığı suyla) kaynatın, ılıkken içirin...Hem çok lezzetli hem de öksürüğü şıp diye kesiyor. (6 ay sonrası için)balgam lı gibi kuru gibi bende bilemedim doktorn yannda öksürmedi bakamadı öksürüne
bide bana dio ki işten gelde bende dışarı cıkaymm dior eşim
çıkarsn tabi cocuk hastalandı bende mecbur evden cıkamck ohhhh gidecek kafasınaa göre gezecek dolasacak bu canımı sıkıyor.
Benim kuzenim in eşi 5 aylık olana kadar mide bulantısı çekti. Umarım senin de bi an önce geçerfolik asiti bıraktım canım , bulantı hapı da verdi aslında ama artık onu da almıyorum zaten çıkartıyorum dedim bıraktım onu da
inşaAllah canım yaa , bazıları doğururken bile çıkartmış ne yazık kiBenim kuzenim in eşi 5 aylık olana kadar mide bulantısı çekti. Umarım senin de bi an önce geçer
İnşallah senin ki çabuk kesilir canım ya. Devamlı bulantı da zor valla. Allah yardımcın olsuninşaAllah canım yaa , bazıları doğururken bile çıkartmış ne yazık ki
allah yardmcn olsn bende cok cektm o bulantıdan ya cok kötü ama merak etme haftalar ilerledikce geçiyor canmfolik asiti bıraktım canım , bulantı hapı da verdi aslında ama artık onu da almıyorum zaten çıkartıyorum dedim bıraktım onu da
bunu gidince deneycegm bende görmüştümm oof cok canm skkn vla hiç keyfm yok bugun• Tereyağ & Pekmez:2 çorba kaşığı tereyağıyla 1 çorba kaşığı pekmezi azıcık (1 tatlı kaşığı suyla) kaynatın, ılıkken içirin...Hem çok lezzetli hem de öksürüğü şıp diye kesiyor. (6 ay sonrası için)
canım eğer balgam varsa oöksürügü kesmek için bi yol arama.öksürmesi lazım ki balgam i söksün.
Düzelir canım sıkma canınıi geçecek bi hastalık buu. Birkaç güne iyi olur allahın izniylebunu gidince deneycegm bende görmüştümm oof cok canm skkn vla hiç keyfm yok bugun
benm canımı eşim sıkıyor bide pişkin pişkin gelde bende bir gezeym diorDüzelir canım sıkma canınıi geçecek bi hastalık buu. Birkaç güne iyi olur allahın izniyle
Nereye geziyormus otursun evinde... gönderme kız.benm canımı eşim sıkıyor bide pişkin pişkin gelde bende bir gezeym dior