- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
tövbe tövbe millet nelerle ugraşıyor haDeli cok bikere daha olmustu boyle onu tamamen iptal etmistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tövbe tövbe millet nelerle ugraşıyor haDeli cok bikere daha olmustu boyle onu tamamen iptal etmistim
Cok oluyor yaaa illaki sebep gerekmiyor eli bos birsuru adam var kurtarir umarim benimki _MAJESTE_ sildinmi bacimGeçenler de annemin hesabı da çalındı dayıminda mesaj atılmış millete şu kadar hediyeniz var faturali telefon numarası vs istemişler
İnşallah:)Cok oluyor yaaa illaki sebep gerekmiyor eli bos birsuru adam var kurtarir umarim benimki _MAJESTE_ sildinmi bacim
kiz sende farkli bi resim vardi simdi sanki yaniliyomuyumhoşgeldnizz bir selam verip gidecekseniz yormayn bizi
Profili değişmiş)bizim buraya da bi selam verip giden ne çok kişi var yakiz sende farkli bi resim vardi simdi sanki yaniliyomuyum
Demi napcan bacim bizde aliriz selami :)Profili değişmiş)bizim buraya da bi selam verip giden ne çok kişi var ya
profil denemsi yapıyorum bundan sıkılır gibi oldumProfili değişmiş)bizim buraya da bi selam verip giden ne çok kişi var ya
selam verip gidecekler zaten belli edior bende ona göre yazıorum napymProfili değişmiş)bizim buraya da bi selam verip giden ne çok kişi var ya
Kendi resmini koyprofil denemsi yapıyorum bundan sıkılır gibi oldum
Demi napcan bacim bizde aliriz selami :)
Aynen selami alır yola devam ederiz:))selam verip gidecekler zaten belli edior bende ona göre yazıorum napym
Çok güzel di mi kendisi:)) bide yok çok çirkinim yok öyleyim diyor:))Kendi resmini koy
Guzel citi piti masallah:)Çok güzel di mi kendisi:)) bide yok çok çirkinim yok öyleyim diyor:))
Ben bi resmini gördüm ama gayet güzel süt gibi kızdi:)))Guzel citi piti masallah:)
:) :) azcikda sakin olsaBen bi resmini gördüm ama gayet güzel süt gibi kızdi:)))
yok buraya koymam onuKendi resmini koy
Atarli gençlik:):) :) azcikda sakin olsa
ben seni göremedm ama küstüm sanaaÇok güzel di mi kendisi:)) bide yok çok çirkinim yok öyleyim diyor:))
ben coook sakin bir insandm taaki evlenene kadarAtarli gençlik:)
Kus kiz tam destek benden sanaben seni göremedm ama küstüm sanaa