Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

iki gündür evdeymişde cocuk bakıormuşda beyefendi sıkılmışda
sen git cocugu hastalandr hem cocugunu eve mahkum et hem beni git kendin gez sence izin vermeli mi sacmalık demi:KK12::KK12::KK12:
Hastalanmasi onun suçu bile olmasa, yine de çocuk evde hasta yatarken kendi dışarda ne edecekmis acaba,yada nasıl keyf alacakmis

kız yollama otursun evde hem çocuğu hastalandır hemde gez oh ne güzel valla
bende onu diyorum ya işte siz diyorsunuz ki bırak yüklenme oda istememiştir cocugu hastalansn
dün sıkı sıkı tembihledim dışarı cıkarken atkısını bagla ensesinden alır die cocugu tarzan gibi cıkarmş..
bütün gece uyumadk zzaten şimdi yigit iyileşene kadar dışarıda cıkamaz.. bnede cıkamam cocuk dün park da eglendi sevinci kursagnda kaldı sen bizi eve mahkum et git gez gel benm eşim böyle işte :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

bende onu diyorum ya işte siz diyorsunuz ki bırak yüklenme oda istememiştir cocugu hastalansn
dün sıkı sıkı tembihledim dışarı cıkarken atkısını bagla ensesinden alır die cocugu tarzan gibi cıkarmş..
bütün gece uyumadk zzaten şimdi yigit iyileşene kadar dışarıda cıkamaz.. bnede cıkamam cocuk dün park da eglendi sevinci kursagnda kaldı sen bizi eve mahkum et git gez gel benm eşim böyle işte :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
ya canım eşinden istememiştir bebiş hastalanın ama dışarı çıkıp gezmesi büyük terbiyesizlik. yani istemeden olmuş olabilir ama gezme işi sıkıntı

ya canım eşinden istememiştir bebiş hastalanın ama dışarı çıkıp gezmesi büyük terbiyesizlik. yani istemeden olmuş olabilir ama gezme işi sıkıntı
peki eve gidince napym ben kızlar ne diyim bu adama ben
şimdi sinirlenecem iyice dellendircek beni zor tutuyorum kendimi catmamak iç
yıllık izindeymiş de 1 sene calışıyorms essek gibide gezmek onun hakkı değilmiymişde hep mi evde oturacakmış mışda..

peki eve gidince napym ben kızlar ne diyim bu adama ben
şimdi sinirlenecem iyice dellendircek beni zor tutuyorum kendimi catmamak içn
canım düzgün ve sakin bir şekilde eşine anlat . çocuk hasta ve sen hala dışarı mı çıkacaksın diye hiç mi bebeğini düşünmeden gezeceksin . gece zaten uyumamışınız biraz yardımı dokunur en azından evde olunca

canım düzgün ve sakin bir şekilde eşine anlat . çocuk hasta ve sen hala dışarı mı çıkacaksın diye hiç mi bebeğini düşünmeden gezeceksin . gece zaten uyumamışınız biraz yardımı dokunur en azından evde olunca
o sakin kıibar konuşmadan anlamaz canm bagıracan cagıracan anca öyle bn sakin konuşarak eşime anlatamıyorum birşeyleri almıyor o beyni ne zaman bagırır cagırır sinirlenrsem öyle anlar.. :KK14:

Yeni arkadaşlıklar, dostluklar kurmak isteyenler..
En samimi , en içten sıcacık sohbetli...
Gelin bu topikte buluşalım..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Beraber gülelim, beraber üzülelim beraber sevinelim herşeyimiz ortak olsun :nazar::nazar::nazar::nazar:
Bol sohbetli güzel arkadaşlıklara vesile olan bir topik olur inşallah
Herkezleri bekliyorum...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Bende geldim

X