- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Afiyet olsun canımAfiyet olsun şimdiden
Patates rendesi yaptm ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımAfiyet olsun şimdiden
Patates rendesi yaptm ben
Anca çocukları doyurup kendine sıra gelmiştir:))anam yeni gelin hadi sen neyse de KaPrisLiPazen geç kalmış
Sağol kuzummafiyet olsun o zaman :)
Aynen canım yaaAnca çocukları doyurup kendine sıra gelmiştir:))
iyi canım :) sakin kızım :) sen napıyorsun ?nisankralicesi sen ne yapıyorsun senin kız ne alemde:))
Bende müge anlı:)iyi canım :) sakin kızım :) sen napıyorsun ?
kız izleme onları insanın psikolojisi bozuluyorBende müge anlı:)
:)))hangi psikoloji:))))kız izleme onları insanın psikolojisi bozuluyor
kız cinayetler felan çok kötü ben bakmıyorum artık:)))hangi psikoloji:))))
Ben onları yerim yerim:)))nasıl güzellerdir şimdi... benim de hayalimde ikizler hep çekik gözlü canlanır :))Bende bekledim:)))
Biz akıllı tavşan momo ya bakıyoruz:))
Zaten ikizlerin başında dursan yeter
Bazen bende bakmıyorum kötü konular olunca.buluşma falan varsa bakıp ağlıyorum:))kız cinayetler felan çok kötü ben bakmıyorum artık
Bizim gözler de minicik:))Ben onları yerim yerim:)))nasıl güzellerdir şimdi... benim de hayalimde ikizler hep çekik gözlü canlanır :))
Oy kolay gelsin:))Çamaşır asılacak bulaşıklar makinaya koyulacak ev toplanıp silinip süprülcek off ben kaçar:))
Ay demeeee:)nasıl merak ettim anlatamam:) alınlarindan öp yerime:)Bizim gözler de minicik:))
kolay gelsin canım :)Çamaşır asılacak bulaşıklar makinaya koyulacak ev toplanıp silinip süprülcek off ben kaçar:))