- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Hahahayyy yanlis yere sormusum pardon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahayyy yanlis yere sormusum pardon
Bizim ki zaten düğün borcu değil ki:))
Kız sor bacım cevaplicam:))Kiz _heidi_ sen bizim merakimizi neden gormezden geliyon heee
Somalilere döndük karı koca düğünden evvel:)Hahahayyy yanlis yere sormusum pardon
ogluşuum hasta ablası ateşki öksürüyor doktor antibiyotk vermedi_MAJESTE_ bebiş nasıl oldu
ohoo ben evdeyken kaç işi bir arada yapardm bunlar ne kiUfff bende bi el besik salliyor bi el kk ki bu ikinci el arada face cok becerikli gordum kendimi
hemde nasıl görmezden gelio çakallKiz _heidi_ sen bizim merakimizi neden gormezden geliyon heee
Hastalığın kuluçka dönemi de olur canım belki öncesinde de üşütmüştürogluşuum hasta ablası ateşki öksürüyor doktor antibiyotk vermedi
serum aldık burununa burnu tıkalı ateş düşürücü veiroruz şimdilik hep babası yüznden oldu zatn
Babasını suçlayıp durma kız. Adam anne gibi düşünceli olamaz.anneler bu iyice sıkı giydirip bastırma olayını yapar.babalar ince düşünmez.Adam sorunsuz baktı ışte yedirdi oynattı falan. Hem önceki gün de diyodun öksürük var diye.bu dün alma işi değil önce almış şifayi öksürükle çıktı sonra ateş yaptı.çocuk sinyal verdi yani öncedenogluşuum hasta ablası ateşki öksürüyor doktor antibiyotk vermedi
serum aldık burununa burnu tıkalı ateş düşürücü veiroruz şimdilik hep babası yüznden oldu zatn
doktorumuz cok iyi antibiyotiğe cok karşı bazı doktorlar tak tak yazıo ilacı gönderior.. doktorumuz cok zorda kalırsak ilerlersek verelim annesi şimdi cocuga yazık etmeyelim antibiyotkle kendi atlatsn dikkat edin ilerletmeyin dedi..Hastalığın kuluçka dönemi de olur canım belki öncesinde de üşütmüştür
Gitme adamın üzerine
Sırtına sıcak havlu koy
Antibiyotik iyiki vermemiş
Geçer inşallah
Ama ateş çok artarsa fitil ver yarım
eşm ne zaman izne ayrılsa bizim burnumzdan geliyor biliyormsnBabasını suçlayıp durma kız. Adam anne gibi düşünceli olamaz.anneler bu iyice sıkı giydirip bastırma olayını yapar.babalar ince düşünmez.Adam sorunsuz baktı ışte yedirdi oynattı falan. Hem önceki gün de diyodun öksürük var diye.bu dün alma işi değil önce almış şifayi öksürükle çıktı sonra ateş yaptı.çocuk sinyal verdi yani önceden
bende giremiyorum su an.Aaa face biseyler oldu dondu ve arkadas listem bos gorunuyor durun geliyom hemen
Çocuk hastayken de gezilir canım dikkat et yeterdoktorumuz cok iyi antibiyotiğe cok karşı bazı doktorlar tak tak yazıo ilacı gönderior.. doktorumuz cok zorda kalırsak ilerlersek verelim annesi şimdi cocuga yazık etmeyelim antibiyotkle kendi atlatsn dikkat edin ilerletmeyin dedi..
bu aralar cok bunalmdaym.. bizde plan yapıyoruz izinde die suraya suraya gideriz gezeriz havadaa mis gibi die ama....
hepsi kaldı şimdi eve mahkum olduk cık cıkabilirsenn işte
eşimin her izni böyle burnmnzdan geliyor..
dün cocugu tarzan gibi yanıma getirmiş ondan sonra oldu oof of zaten hangi istediğim olduda bu olsn ki
Beni de KK atıp duruyo siteden:))bende giremiyorum su an.
Çemkirme Adamaben ögle arasına cıkıyorum kızlar gidiymde oglumu bir görüyüm nasıl oldu ki annem iyi diordu ya
bu sinirle gerginlikle eşime de catip gelirim kesin
gitsn kendi rahat rahat gezsn cocugu hasta etti bizi eve mahkum etti
Bende hiçbirşey olmadı zaten face yok kk atmadı:)Beni de KK atıp duruyo siteden:))
Ha bire giriş yapıyorum