- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Aynen öylee. Gidip adam a laf söyleme onun ne suçu günahı var... öksürükle belli etmişti zaten olacağını..Çemkirme Adama
Hasta olacaksa her türlü olur zaten belliydi hasta olacağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öylee. Gidip adam a laf söyleme onun ne suçu günahı var... öksürükle belli etmişti zaten olacağını..Çemkirme Adama
Face bendede yokBende hiçbirşey olmadı zaten face yok kk atmadı:)
ama dün tarzan gibi getirmiş cocugu yanıma birde tembihlyrm sıkı giydir die..Aynen öylee. Gidip adam a laf söyleme onun ne suçu günahı var... öksürükle belli etmişti zaten olacağını..
bütün izinlerinde böyle oluyor biliyormsn hep bir aksilik cıkıyor birşey oluyor ve burnumzdan geliyor.. asla bir yere kımıldayamıyoruz.Çemkirme Adama
Tabi canımAynen öylee. Gidip adam a laf söyleme onun ne suçu günahı var... öksürükle belli etmişti zaten olacağını..
Bişey olmaz siz sağolun bebiş iyi olsun gezilir her zamanbütün izinlerinde böyle oluyor biliyormsn hep bir aksilik cıkıyor birşey oluyor ve burnumzdan geliyor.. asla bir yere kımıldayamıyoruz.
Ya dalgınlıgina gelmiştir.sonuçta devamlı çocuk bakmadığı için bilmiyor.annelik içgüdüsü de yok onlarda. O sadece senin çocuğun değil onunda çocuğu.oda üzülür.bide sen onu suçlayıp iyice üzme.. çok şükür ki çok kötü birşey yok. Birkaç gün e geçecek birşey.boş yere kalp kırıp uzmeama dün tarzan gibi getirmiş cocugu yanıma birde tembihlyrm sıkı giydir die..
ya biz kız olmasını çok istiyorduk ama nedense hep erkek olacakmış gibi hissediyordum ben, aynen canım kadın olmak çok zor maalesef inşaAllah olmaz yaa öle bişeyhayırlısı canm benm sizin gönlümüzden gecen ne peki :)
erkek bebeklerinde bulantı daha fazla oluyor ya o yüzden erkek mi acaba dedim..
inşallah düşük tehlikesi felan olmaz o ayrı bir zor ya oof off
kadın olmak başlı başına zor zatenn
hadi yaa valla canım içtiğim günlerde oldu aslındaMaden suyunu gunde birden cok icme fazlasi sakincali canim
Hamileler için olani bilmiyorum ama herkes için söyleniyor bu ödem olayı. Ama ben gram inanmıyorum:) neden derseniz ben günde 2 3 tane içiyorum. Zapzayıfim:)ödem vs de yokhadi yaa valla canım içtiğim günlerde oldu aslında
ben geldimAy kimse kalmadı miii.
şimdi miKahvaltı ediyorum canım
Hoşgeldin:))ben geldim
Ay bende yicem ama ne yesemKahvaltı ediyorum canım
Öldüm açımdanşimdi mi
Afiyet olsun şimdidenAy bende yicem ama ne yesem
afiyet olsun o zaman :)Öldüm açımdan