- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.868
- 36
Bı kere pazardayım oğlum kiraz istediKız ben yürüyüşe çıkınca diyorum gel bi girelim girince abur cubur alıyorum eve bir iki birşey alıyorum eksik varsa o bile tutuyor 50 100 tl.gerçekten herşey çok pahalı. 17 tl çilek mi olur ya.adana da 3 tl:))
:))cimri kocayla yapamazdim.benim ki benden daha iyi bu konuda:) çok şükür.Bı kere pazardayım oğlum kiraz istedi
Daha mevsimi değil ama erken gelmiş tezgaha
Yanına birşeyler de aldım adam dedi 50 TL
Çüş dedim:)
Meğerse kiraz yarım kilosu 15 tlmiş :))
Ben bı kilo almışım:)
Bak ben çok cimriyimdir:)):))cimri kocayla yapamazdim.benim ki benden daha iyi bu konuda:) çok şükür.
Bende eşime göre tutumluyumdur. Bugün gelirken aradı birşey istiyor musun diye. Kola al dedim. Yanına da sevdiğim ne varsa almış bisküvi cips falan evde oldugu halde. Adam seviyor yemeyi yedirmeyi. Kadın 1 haftalık yemeğini almış 200 tl biz cumartesi sadece yemeğe verdik 100 tl . Alışveriş hariçç. Kocası tuhafmis gerçekten kadına yazık birşey alırken korka korka alır insanBak ben çok cimriyimdir:))
Ama ben çalışmıyorum ve evde üç bebe var birazda mecbur cimrilik yapıyorum ama eşim 10 liralık kaşlara bu kadar laf etse poşeti kafasına yer bı daha da yemek pişmez
Bide zaten allahtan eşim çok sever eve birşeyler almayı
Rahatım bu konuda çok şükür
A aritmetik seni buraya da bekleriz:))Bende eşime göre tutumluyumdur. Bugün gelirken aradı birşey istiyor musun diye. Kola al dedim. Yanına da sevdiğim ne varsa almış bisküvi cips falan evde oldugu halde. Adam seviyor yemeyi yedirmeyi. Kadın 1 haftalık yemeğini almış 200 tl biz cumartesi sadece yemeğe verdik 100 tl . Alışveriş hariçç. Kocası tuhafmis gerçekten kadına yazık birşey alırken korka korka alır insan
He yaa:))Gece gece çok güldükKaPrisLiPazen :))
Kesinlikle:))
Biraz daha konuşursak kadın parçalayacak adamı bizim yüzümüzden:)))He yaa:))
Kadın gidip kaşarı kafasında patlatır da iyi:))
E valla kızdım canımBiraz daha konuşursak kadın parçalayacak adamı bizim yüzümüzden:)))
Bende kızdim garip geliyor bana:)E valla kızdım canım
Beyfendi hem güveç isteyip hem laf ediyor
Oldu paşam
:)))
Garip tabi canımBende kızdim garip geliyor bana:)
Öp kız:))bende yattığım yerden yazıyorum kalktı üstümü örtüyor canım benim ya:))gel de kıy bu tatlı minnos kocaya:)))Garip tabi canım
Napcan hem karnım doysun hem pastam dursun varmı
Ay eşimi bı öpesim geldi bak
Ah kocam valla Allah razı olsunÖp kız:))bende yattığım yerden yazıyorum kalktı üstümü örtüyor canım benim ya:))gel de kıy bu tatlı minnos kocaya:)))
Deli:)))))Ah kocam valla Allah razı olsun
Yarın öpem gali başıma iş almiyem gece gece
Adam zaten tetikte bekliyor benim keyfimi:))Deli:)))))
Hiç ellesme o zaman:)))Adam zaten tetikte bekliyor benim keyfimi:))
Ben usulca uyuyem en iyisi:))Hiç ellesme o zaman:)))
Uyudu mu minikler:)Ben usulca uyuyem en iyisi:))
Onlar uyudu bu kezde oğluş yanıma geldi:))Uyudu mu minikler:)