- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
bende sezeryan düşünüyorum ilk doğumdan dolayı :)ben sezeryan ile doğum yapmış bir bayan olarak çok rahat en az ağrı ile doğum yaptım herkesinki bir olmuyor canım
bak şimdi ben giderm millet gelir bana garezleri varkız dur bi uyuyorlardır felansende gelirler birazdan
ben mii gıı bnaa mı dedinanam sen kaynana olduğunu düşünemiyorum oğlunu felan hiç yalnız bırakmazsın
tbi orasıda öyle herkezin ki bir olmzz benmki cok zor oldu amaben sezeryan ile doğum yapmış bir bayan olarak çok rahat en az ağrı ile doğum yaptım herkesinki bir olmuyor canım
evetben mii gıı bnaa mı dedin
cıkmam tabi kıskanırım ben oglumuevetpazar günü felan evlerinden çıkmazsın gibime geliyor
İyide bana niye günaydın yok.en güzel anneler çıtır bekarlar....Herkezlere Günaydınnnn
Musmutlu bir hafta bizim olsn inşallah topiğiminn güzel annelerii cıtır bekarları
bol cene getirdim size toplaşın hemen
Hoşbuldummm nasıl olayım ya dünden beri acayip bi uyku hali var gözümü zor açtım:) dedim bi bakayım buraya. Sen nasılsın:)hoşgeldin toprağım nasılsın
bahar yorgunluğudur canım. bende de var oğlan hasta öksürükten uyandım devamlı ona baktım.Hoşbuldummm nasıl olayım ya dünden beri acayip bi uyku hali var gözümü zor açtım:) dedim bi bakayım buraya. Sen nasılsın:)
Evet havalardan galiba.. a geçmiş olsun. Oo 1 hafta:))bahar yorgunluğudur canım. bende de var oğlan hasta öksürükten uyandım devamlı ona baktım.
bende iyiyim şükür kyvedeler geldiler bendeler bir hafta artık sıkılmaya başladım
Hoşbuldum ne haber:)hoşgeldin_heidi_ :)
Benim de aynı zor uyandım:))aynı valla seni sormalı :) :)
e tabi geç yaparsan normalBenim de aynı zor uyandım:))
Uykum düzene giriyor gibi birkaç gündür onun öncesinde sabah 3 4 e kadar uyuyamazdim erken yattım aslında ama uykuya da düşkün biri değilimdir. Havalardan sanırıme tabi geç yaparsan normal
ay ben çok düşkünüm vallaUykum düzene giriyor gibi birkaç gündür onun öncesinde sabah 3 4 e kadar uyuyamazdim erken yattım aslında ama uykuya da düşkün biri değilimdir. Havalardan sanırım
Ben normalde 12 olmadan esnemeye başlar uyurdum son zamanlarda saat 3 oluyor 4 oluyor gözümde gram uyku yok:))dün 1.5 gibi yattım.Ama zor uyandım.ay ben çok düşkünüm vallagece o saate kadar oturmayı nasıl başarıyorsun acaba ?