- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ay vallaha geçen bende grip olacak gibiydin en son atlattım herhaldeteşekkür ederim kızlar bu havalar tehlikeli havalar aslında bi sıcak bi soguk kapıyor insan hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay vallaha geçen bende grip olacak gibiydin en son atlattım herhaldeteşekkür ederim kızlar bu havalar tehlikeli havalar aslında bi sıcak bi soguk kapıyor insan hemen
saol canım aynen hastalık havası bu havalargeçmiş olsun hamişim dikkat et önlem al tam hastalık havası
desene fenalar ikisde.. mecbur idare edecen canm napacaksn başka evin için huzurun içn hee de geçben kybabaya sinir oluyorum bencil ve ne dediğini bilmez biri
yaşının adamı değil. kyv ile skıntım yok kendi kızında atmaca olan kyv bende hastalıktan ölür buna sinir olurum tek
sonra düşünürüm o olsada olmasada bu iş benim
inş bende yarı yoldan dönerimay vallaha geçen bende grip olacak gibiydin en son atlattım herhalde
inşallah canım ilaç kullanmakta sıkıntı :/inş bende yarı yoldan dönerim
yok ilaç kullanmam zaten gecen günler 1 hafta boyunca sürekli başım agrıdı normalde benim hiç öle agrımaz parol bile kullanmadım çok çok zor da kalınca mecbur kullanılır ama zorlamak lazıminşallah canım ilaç kullanmakta sıkıntı :/
iyi yapmışın canım bebiş olunca mecbur :)yok ilaç kullanmam zaten gecen günler 1 hafta boyunca sürekli başım agrıdı normalde benim hiç öle agrımaz parol bile kullanmadım
aynen ben birkere yakalandm öyle enfeksiyonda vardı kanda.. cok kötü olmuştm ya. birde üstüne beta değerlerim düştü mü 2 hafta hastanelerde süründüm cok sıknıtılı bir hamilelk geçirdim kaç kere düşük tehlike kanama oldu dogum zamanı da erken dogum riski sıvı fazlalıgı vardı bebegimin eşi öndeydi.. ay kabus gibiydi heran ona birşey olacak korkusu olurdu.inşallah canım ilaç kullanmakta sıkıntı :/
çok kötü bi durum ya bende de enfeksiyon vardı da Allahtan fitil kullanılabiliyoraynen ben birkere yakalandm öyle enfeksiyonda vardı kanda.. cok kötü olmuştm ya. birde üstüne beta değerlerim düştü mü 2 hafta hastanelerde süründüm cok sıknıtılı bir hamilelk geçirdim kaç kere düşük tehlike kanama oldu dogum zamanı da erken dogum riski sıvı fazlalıgı vardı bebegimin eşi öndeydi.. ay kabus gibiydi heran ona birşey olacak korkusu olurdu.
en son tansiyon 19 a fırladı apar topar doguma alındım bbirazda geç kalsaymsz hem ben hem oglum olecekmisiz.. hala aklıma geldkce bir acaip oluyorum o günler
benmki kandaydı birde o daha kötü ya valla ben normal dogumdan korkuyordum biliyormsn nasıl olcak ben yapamam diordm allahm yardm et die hergün dua ederdim :) doktor normal olur normali zorlarız diorduçok kötü bi durum ya bende de enfeksiyon vardı da Allahtan fitil kullanılabiliyor
ay her türlüsü çok kötü enfeksiyonun benim ilk bebiş normal oldu bakalım bu nasıl olacakbenmki kandaydı birde o daha kötü ya valla ben normal dogumdan korkuyordum biliyormsn nasıl olcak ben yapamam diordm allahm yardm et die hergün dua ederdim :) doktor normal olur normali zorlarız diordu
ama tansiyon bi fırladı direk ameliyat normal dogumdan yırttım o bahanelede
sezeryan nasıl die sorarsan öncesi hiç birşey yok canm ameliyattan sonrası cok sıkıntı acaip bir agrı ile uyanıyorsn tarifi mümkün değil o anda iki tane igne yapıyorlar sana .ay her türlüsü çok kötü enfeksiyonun benim ilk bebiş normal oldu bakalım bu nasıl olacak
kız sen ne diyon anam çok korktumsezeryan nasıl die sorarsan öncesi hiç birşey yok canm ameliyattan sonrası cok sıkıntı acaip bir agrı ile uyanıyorsn tarifi mümkün değil o anda iki tane igne yapıyorlar sana .
bebegini kucagına alamıyorsn dikişlerden
sütün gelmiyor narkozun etkisinden
6 saat sonra kaldırıolar o ilk kalkış varya canndan can gidiyor yani sanki olüp diriliyorsn sonra yavaş yavaş yürütüolar seni her yürümende her admnda inanılmaz agrıo o dikişler.
bildiğin tuz basıolar yarana
birde benm oglanı kuveze aldılar o halimle oraya yürürdüm acılar içinde igne yapıolar ama dinmiyor ki hepten
eve geliyrsn oturup kalkamıyorsn tam yatamıyorsn agrıdan
cok zor oluyor sonrası ben 1 hafta sonra tam dikelebildm normal dogumnda öncesi sıknıtı diolar blmyrm ki artı khangisi daha zor
vallahi öyle ama kız seni korkutmak istemem de hani iyi düşün normal gelişirse die diorum sonrası acaip büyük sıkıntı cünkü normal dogum zor ama sonra hemen ayaga kalkıyorsn sezeryanda mümkünümü varkız sen ne diyon anam çok korktum
normal doğumda sıkıntı işte neyse daha var zamanımızvallahi öyle ama kız seni korkutmak istemem de hani iyi düşün normal gelişirse die diorum sonrası acaip büyük sıkıntı cünkü normal dogum zor ama sonra hemen ayaga kalkıyorsn sezeryanda mümkünümü var
sen şimdiden düşünme bunları daha cook varnormal doğumda sıkıntı işte neyse daha var zamanımız
kız dur bi uyuyorlardır felan sende gelirler birazdanbugun nie kimsecikler yok ya
ama sorarm ben size pühh
ben sezeryan ile doğum yapmış bir bayan olarak çok rahat en az ağrı ile doğum yaptım herkesinki bir olmuyor canımkız sen ne diyon anam çok korktum