aynen.. canm öyle vallahi.. kv benm hasta pankison hastası istesede bakamaz zaten ama eminm hasta olmasada durum senn dediğinden ibaret olurdu..Iyi olmaktan baska care varmiki mecbur iyi olucam ama sinurlerim hala feciiii bebis uyanik mizrdanip duruyo cocuga bakicam diye surati asik olacaksa birak olsun bakmak istemiyosa izne ayrilmasin napalim oldu annen surekli baksin ilgilensin dinlenmeye hic hakki yok kadinin kendi anneleri kenarda durur bizim anneler herseyi yapsin ohhhh ne guzel hayat
dün yorulmuşlardıraynen herşey bize bakıyor onlar için hava hoş.. onlara grede bütün gün evdeyiz .. hiiç yorulmuyoruz onlar çalıştıgı için yoruluyor mış mış mış da müş müş müş
hahaha
bugun daha nie kimsecikler yok bea
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik güccük kız napıor annesi
Hep huysuz benim oglan canim bende dusunuyorum ogleden sonra bi dolastiriyim ben sinirli gergin olunca iki kuzumada yansiyor kendimi suclu hissediyorum onlarida kotu etkiledigim icin ama babalari denen adamin umrunda degilaynen.. canm öyle vallahi.. kv benm hasta pankison hastası istesede bakamaz zaten ama eminm hasta olmasada durum senn dediğinden ibaret olurdu..
az önce aradmm uyanmış altını değiştiroyrum felan dedi.. ya eşimin niye suratı asık
o kafasında kuruordu işte nasıl olsa ben işteyim oglanada annannesi bakıor bende rahat rahat gezerm keyfime bakardım die planlıyordu.. evdeki hespa carsıya uymadı
biz taşıyalım biz doguralum biz büyütelim oohh oblar gel keyfim gel yapsnlar yok öyle dünya .
senn oglan nie mızırdanıor ki annesi gazdan mı. dışarıyı seviyorsa hava güzelse ögleden snra bır dolandr bakalım. huysuz bebekle baş etmek cok zor ya.
maddi durumun iyiyse bende tavsiye bi temizlikci tut cok rahat edersin.
aman iyi gitsin minigimize dikkat et kendini yorma bırak herifin yapsn herşeyidün yorulmuşlardıriyi gidiyor şimdilik bi sıkıntı yok :)
hoşgeldnn canmmmerhabalar hanımlar nısılsınız
bizde iyiyiz canım şükürler olsun hafta sonu temizlik gezme ile geçtihoşgeldnn canmm
iyiyz bklm ne olsun ben iş guc ugraşıyorum pazartesi yogunlu var hafiften senden naber
senn huzursuzlugunu gerginliğini emin ol hissediyorlar ben sinirli oldukca oglan aglardı benn gergin oldukca iyice durmazdı.. hissediolar boşver canm takma diyeceğim ama takılmıcak gibi deği lhaklsn senen yapacagın taktik değiştirmek..Hep huysuz benim oglan canim bende dusunuyorum ogleden sonra bi dolastiriyim ben sinirli gergin olunca iki kuzumada yansiyor kendimi suclu hissediyorum onlarida kotu etkiledigim icin ama babalari denen adamin umrunda degiltemizlikci ayarladim zaten canım gelicek
merhaba canmm benm hoşgeldn.. geçmiş olsn ya hamileyken hastalık cokk zor olur.merhaba kızlarr nasılsınız bakalım ben çok yorgunum dün misafirim vardı bide hasta gibiyim bogazım agrıyor dünden beri
ohh ne güzel nereleri gezdinz bklm neler yaptnzbizde iyiyiz canım şükürler olsun hafta sonu temizlik gezme ile geçti
kyvdeler bendeler bir haftadır onlarda vakit geçirdik
yoruldum biraz ama bogaz agrısı sinyallerini cumartesi akşamdan vermişti dün sabah itibariyle agrımaya başladımerhaba canmm benm hoşgeldn.. geçmiş olsn ya hamileyken hastalık cokk zor olur.
dün cok mu yordun kendini misafir agırlayacagım die
Gecmis olsun canim bahar havasi tehlikeli ki sana 2 kat daha tehlikeli dikkaet yoyebiliyorsan limon ye en buyuk vitaminyoruldum biraz ama bogaz agrısı sinyallerini cumartesi akşamdan vermişti dün sabah itibariyle agrımaya başladı
merhaba kızlarr nasılsınız bakalım ben çok yorgunum dün misafirim vardı bide hasta gibiyim bogazım agrıyor dünden beri
ohh ne güzel nereleri gezdinz bklm neler yaptnz
nie sizdeler ki memleketten mi geldiler
cok geçmiş olsn kendini ve bebişini misafir için yorma canm hatta hamileyken mümkünce misafir agırlamamaya calş insanı cok yoruyor gercekten bol bol ıhlamur nane iç iyi gelir bogazınayoruldum biraz ama bogaz agrısı sinyallerini cumartesi akşamdan vermişti dün sabah itibariyle agrımaya başladı
kv ile aran nasıldır geldiler mi sıkıntı oluyor mu senn için oglan ne yapar annesiçorluyu çarşı avm gezdik canım
evet onlar her yıl kış ve yaz gelir 1 ay kalırlar kışın gelemediler kardan şimdi geldiler.
ben kybabaya sinir oluyorum bencil ve ne dediğini bilmez birikv ile aran nasıldır geldiler mi sıkıntı oluyor mu senn için oglan ne yapar annesibugun yogun mu işler
cok geçmiş olsn kendini ve bebişini misafir için yorma canm hatta hamileyken mümkünce misafir agırlamamaya calş insanı cok yoruyor gercekten bol bol ıhlamur nane iç iyi gelir bogazına
hamileyken kulanılan pastillerde rahatlatır
teşekkür ederim kızlar bu havalar tehlikeli havalar aslında bi sıcak bi soguk kapıyor insan hemenGecmis olsun canim bahar havasi tehlikeli ki sana 2 kat daha tehlikeli dikkaet yoyebiliyorsan limon ye en buyuk vitamin