- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ilginç ben en fazla 12Ben normalde 12 olmadan esnemeye başlar uyurdum son zamanlarda saat 3 oluyor 4 oluyor gözümde gram uyku yok:))dün 1.5 gibi yattım.Ama zor uyandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilginç ben en fazla 12Ben normalde 12 olmadan esnemeye başlar uyurdum son zamanlarda saat 3 oluyor 4 oluyor gözümde gram uyku yok:))dün 1.5 gibi yattım.Ama zor uyandım.
Hep mi öyleydi hamilelikten miilginç ben en fazla 12
hep böyle geç saatlere kadar uyanık kalamam :)Hep mi öyleydi hamilelikten mi
Ay bende öyleydiim yaa sabahta geç saate kadar yatamazdim 7.5 8 uyanırdim:) tekrar düzene girer inşallahhep böyle geç saatlere kadar uyanık kalamam :)
evliliktendir evliliktenAy bende öyleydiim yaa sabahta geç saate kadar yatamazdim 7.5 8 uyanırdim:) tekrar düzene girer inşallah
:))ahaha kesin:))evliliktendir evlilikten
Ben ona küsümmşimdi _MAJESTE_ gelip nerdeydin sen sabah yoktun ben gidince gelmişin diyecek
niye kızBen ona küsümm
Günaydın güzel anneler,çıtır bekarlar demiş. Ben ikisinin içinde de yokum. O yüzden küstümmniye kız
ahha gelince söylersinGünaydın güzel anneler,çıtır bekarlar demiş. Ben ikisinin içinde de yokum. O yüzden küstümm
nerdeydin senn hı ben gittm sen gelmissn hayırsız gelinGünaydın güzel anneler,çıtır bekarlar demiş. Ben ikisinin içinde de yokum. O yüzden küstümm
ne işler ceviriorsnz arkamdanaha geldi
nie küssünn suç bastrma banaBen ona küsümm
niye kız?eve gittim ev darma duman olmuş
Küstüm ben sana. Sen git topiginin güzel anneleri ve topiginin çıtır bekarlarıylann konuşnie küssünn suç bastrma bana
nerden bildin lan öyle diyeceğimişimdi _MAJESTE_ gelip nerdeydin sen sabah yoktun ben gidince gelmişin diyecek
seni unutmuşmym ama sen fosur fosur uyuyodnKüstüm ben sana. Sen git topiginin güzel anneleri ve topiginin çıtır bekarlarıylann konuş