- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 94.651
Mesajı doğru aldım da:) günde 10 defa da yapamam:)) iliğim kurur:))canım ben önü başka bir şey için demiştim mesaj yanlış gitti sanırsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajı doğru aldım da:) günde 10 defa da yapamam:)) iliğim kurur:))canım ben önü başka bir şey için demiştim mesaj yanlış gitti sanırsam
Komikler ama valla yoruldum:))Yerim ben onları yaaa:)) çok komikler:))
Mesajı doğru aldım da:) günde 10 defa da yapamam:)) iliğim kurur:))
kız pazar günleri yanından ayrılmayacaksın zaten diğer günler yanında yokMesajı doğru aldım da:) günde 10 defa da yapamam:)) iliğim kurur:))
Bana getir 3 5 ay bakayım:))) her yerlerini ısırırim onların:)Komikler ama valla yoruldum:))
Cumartesi pazar evde:)kız pazar günleri yanından ayrılmayacaksın zaten diğer günler yanında yok
Bunların o ise gönlü yok boşa çabalamayakanam kız bu yürüyüş fiyor hala _MAJESTE_
Seda ya bakabilirsin o birazcık uslu ama su yüzüne aldığın gibi geri verirsin çok cadı:))Bana getir 3 5 ay bakayım:))) her yerlerini ısırırim onların:)
neyse yarın bi bebiş olsun görürüm seni tam harekete geçecekken ağlama sesleri _MAJESTE_ doğru değil mi kız ?Cumartesi pazar evde:)
Veya üç bebe olduğunda diyelimyanyana bile oturamıyoruzneyse yarın bi bebiş olsun görürüm seni tam harekete geçecekken ağlama sesleri _MAJESTE_ doğru değil mi kız ?
Ahahahaha aynen aynen o zaman dersn 7 24 olayms die pişman olur :)neyse yarın bi bebiş olsun görürüm seni tam harekete geçecekken ağlama sesleri _MAJESTE_ doğru değil mi kız ?
bacın senin olay daha kötü ne diyeyimVeya üç bebe olduğunda diyelimyanyana bile oturamıyoruz
ahahah aynenAhahahaha aynen aynen o zaman dersn 7 24 olayms die pişman olur :)
Bak tek romantizmimiz bebekleri kucagimiza alıp verirken ellerimizin değmesibacın senin olay daha kötü ne diyeyim
Senn durum çok daha vahim vallaha iyice kanka olmssnzdurVeya üç bebe olduğunda diyelimyanyana bile oturamıyoruz
Bak tek romantizmimiz bebekleri kucagimiza alıp verirken ellerimizin değmesi
Senn durum çok daha vahim vallaha iyice kanka olmssnzdur
ay vallaha üzüldüm kız
bacım önlemini aldıktan sonra sıkıntı olmaz :) e adamda ne yaparsa yapsın olur mu :)
Yok kız üzülme
Vallahi ne yalan söyleyeyim bende hiç istemiyorum
Bı daha hamile kalmak istemiyorum
Napim adamda naparsa yapsın:))
Kuzum korunurken ikiz doğurdumm daha napem:))bacım önlemini aldıktan sonra sıkıntı olmaz :) e adamda ne yaparsa yapsın olur mu :)
canım o zaman tüpleri bağlatmak en mantıklı o zamanKuzum korunurken ikiz doğurdumm daha napem:))