- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.773
ah o oğlanda baba olacakSüs süs caktrma
Esm dio ki artık oğlan musade etmior fazla
Su faturası da düştü bak o iyi oldu dior
O zaman annende ben sen bakıyorsun diye işlerimi halletmeye çıktım desin:) yakın değilim desinAma esm böyle düşünmüyor ben iznw çıkiyorum die nie bakmio
Ne alaka virt zırt dio !!!
Yarm bakamadm yediremedm die çağırır kesn annemi
Yakalandkkk kaaaaacO
Kız ne diyorsunuz yine siz coşmussunuz:)))
kız utancından bir şey diyemediO
Kız ne diyorsunuz yine siz coşmussunuz:)))
Esm zaten dior ulan oğlum senn çocuğun da sana aynısını yapan size o işi göstermesin diorah o oğlanda baba olacakonunda su faturası düşecek
Doğru vla bu aklıma gelmedi ben annemle yarm çaktırmadan bir konsymO zaman annende ben sen bakıyorsun diye işlerimi halletmeye çıktım desin:) yakın değilim desin
bence haklı kız oda yeni evli sonuçtaDoğru vla bu aklıma gelmedi ben annemle yarm çaktırmadan bir konsym
nisankralicesi sence annem haklı mı düşüncesinde ?
Yeni evli olmasaydı yne de haklı dermidinbence haklı kız oda yeni evli sonuçta
yani canım normal zamanda bakıyor e eşin varken de yardımcı olurum demiş e kadının da biraz dinlenmesi eşiyle vakit geçirmek isterYeni evli olmasaydı yne de haklı dermidin
Hmm afiyet olsun bende pilav yaptm bugun ama sebzeliTabi kız buyrun gelin.nohutlu pilav e et salata yiyoruz :)
anam kız bu yürüyüş fiyor halaÇok yedik yürüyüşe kaçıyoruz:))hemde kredi yatırmaya.bu borçlar bizi bitirdi :))
Kız 24 saat şey mi yapalım:)))kocamla mis gibi yürüyüş yapcam ışte daha ne:)))ne istiyorsunuz anam benden:)))anam kız bu yürüyüş fiyor hala_MAJESTE_
Size de afiyet olsun canım.güzeller ne yapıyor:)Hmm afiyet olsun bende pilav yaptm bugun ama sebzeli
2 dk biri uyuyo 2 dk diğeri:))Size de afiyet olsun canım.güzeller ne yapıyor:)
Yeni evli deyince ilk akla o geliyor galiba:)))Kız 24 saat şey mi yapalım:)))kocamla mis gibi yürüyüş yapcam ışte daha ne:)))ne istiyorsunuz anam benden:)))
canım ben önü başka bir şey için demiştimnisankralicesi kız sen demedin mi kocanla zaman geçir bebek olunca vakit bulamazsin diye.ışte bebek olunca yapamayacağım birşey. Yürüyüş:)))
Yerim ben onları yaaa:)) çok komikler:))2 dk biri uyuyo 2 dk diğeri:))
Birbirlerini dürterek uyandırıyorlar:))
Ayrı da yatıramıyorum kıyamıyorum:))
neyse konuşmayacağım . dışarıdan okuyorlarKız 24 saat şey mi yapalım:)))kocamla mis gibi yürüyüş yapcam ışte daha ne:)))ne istiyorsunuz anam benden:)))