Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ev çok yüksekte.camları silemiyorum başım dönüyor:))Bebis yok hafta içi genelde evdesn bence kendin temzle daah iyi içine siner ynede sen bilirsin
Çıkın gezin dolasn vlalahi ooh rahat rahat istediğinizi yapın bebis yokkenn burda hava yağmur lu annemde gidemedk biz
başın mı dönüyor aha bebiş bi bebişin olsunda _MAJESTE_ çıldırsınBenim ev çok yüksekte.camları silemiyorum başım dönüyor:))
sende izin al bacım işteEsm c tesi çalışıyor canm pazar günü tatil onada .. Hatta bu pazar yıllık iznini 7 gunnu kullanacak bir hafta evde ama o evdeken ben çalışıyor olacağım ynee
Kız bebis demişken ben bu vajiyi yeni yendim ya. Adetime 2 hafta vardı.normalde zaten adetim 3 gün sürüyor benim.ama bunda 1.5 gün sürdü ve 2 3 gündür kahverengi lekeler geliyor.1 haftadır da midemde bi yanma falan var.Ne olduğunu anlamadım.hormonlardan dolayı mi acababaşın mı dönüyor aha bebiş bi bebişin olsunda _MAJESTE_ çıldırsın
bebiş olabilir kız bi test yap olmazsa :)Kız bebis demişken ben bu vajiyi yeni yendim ya. Adetime 2 hafta vardı.normalde zaten adetim 3 gün sürüyor benim.ama bunda 1.5 gün sürdü ve 2 3 gündür kahverengi lekeler geliyor.1 haftadır da midemde bi yanma falan var.Ne olduğunu anlamadım.hormonlardan dolayı mi acaba
Hemen bebise yor hemen kötü niyetli insan yüksekten başı donuorms bikere sapsik gobuslubaşın mı dönüyor aha bebiş bi bebişin olsunda _MAJESTE_ çıldırsın
Bebis die die kızı hamile bırakacan en snndabebiş olabilir kız bi test yap olmazsa :)
e yani olabilir canım sende . niye bebiş duygusunu tatmasın kiBebis die die kızı hamile bırakacan en snnda
Benm bu sene yıllık iznin yokkisende izin al bacım işte
Herkezn kendine göre planladığı bir zaman vardır bir yıl dolsun öyle düşünüyoruz dio hiç mi gormedne yani olabilir canım sende . niye bebiş duygusunu tatmasın ki
şurda 1 yıla zaten 3 ay kalmış kız sanki daha 1 aylık evlililerHerkezn kendine göre planladığı bir zaman vardır bir yıl dolsun öyle düşünüyoruz dio hiç mi gormedn
Eşim istiyor artık bebek:)) yaparım allah nasip ederse zaten korunma yok:)şurda 1 yıla zaten 3 ay kalmış kız sanki daha 1 aylık evlililer
o zaman bebiş yakın çatla _MAJESTE_Eşim istiyor artık bebek:)) yaparım allah nasip ederse zaten korunma yok:)
Muhtemelen eşim ya yemeğe götürcek ya tatile... saat almayı düşünüyorum ama iyi olur mu ki saatleri çok seviyor.canım yani eşinin zevklerine bağlı :) şöyle güzel bir mumlar eşliğinde evde güzel romantik bir yemek olabilir. hediye konusunda eşinin zevkleri önemli