Akşam yemeği mikızlar yarına misafirim geliyor ne yapayım fikir verin bana plss :)
patlıcan kebabını biliyorsan onu yaz diyim ilk sıraya . güzel yemektirkızlar yarına misafirim geliyor ne yapayım fikir verin bana plss :)
Bi yorumda ben alabilurmiyim :) kova ve koc :) heee bide kova ve basak :)
Ben misafir ağırlama yalı 10 ay oldu benden fikir çıkmazkızlar yarına misafirim geliyor ne yapayım fikir verin bana plss :)
Ben ters tepilmsm tepilecegm kadarama bak bedduan terseper sana gider görürsün
o zaman bi bakarsın 2. bebiş felan eklenirBen ters tepilmsm tepilecegm kadardahası islemez
Banada banadaaaa ben aslan esm oğlak bende isitiommmmmTabii :) ikinizde özgürlüğüne düşkün, ikinizde dolu dolu yaşamayı seven, hep yarının daha iyi olması için çalışan tiplersiniz. Bir kere kova hava, koç ateş elementi. Dolayısıyla uyum içindesiniz. Toprak burcu olmadığınız için şanslısınız.. Bazen eşinizin ani kararları ani tepkileri sizi şaşırtabilir. Benim eşim de kova burcu. Ya çok deli olurlar ya dahi. Ortaları yoktur :) onunla tartışırsanız uzlaşmak ortada buluşmak bazen zordur. Çünkü ikinizde esnek karakterler değilsiniz. ama yinede yaşaması keyifli insanlar..
Yok işte o eklenmez çok dikkatli yz hatta sen böle dedikten sonra tm önlemler alndio zaman bi bakarsın 2. bebiş felan eklenir
ahahah hiç belli olmaz büyük konuşma bakYok işte o eklenmez çok dikkatli yz hatta sen böle dedikten sonra tm önlemler alndi
Benim eşim de oğlak:) oğlaklar iyi oluyor senin de benimde söylediklerime bakılırsaBanada banadaaaa ben aslan esm oğlak bende isitiommmmm
Tabi orasi ni rabbm bilir ama tedbirleri artirdk sen den sonraahahah hiç belli olmaz büyük konuşma bak
Benm esm duygularını hiç belli edemez ama çok yardımcı olur çok duygusal maa asla dışa yansıtmaz inat bide ama benm dedm olurBenim eşim de oğlak:) oğlaklar iyi oluyor senin de benimde söylediklerime bakılırsa
Benim ki de aynıii... soğuk durur ama aslında çok sevecendir.duygularını dışarı vurmaz.inadı tuttuğu zaman çok fenaa ama çok sabırlıdir.Benm esm duygularını hiç belli edemez ama çok yardımcı olur çok duygusal maa asla dışa yansıtmaz inat bide ama benm dedm olur
Uzak dur yol yakınken evlenipde napacan basın göğe mi erecekBenim erkek arkadaşım da oğlak :O
Senin burcun ne.Uzak dur yol yakınken evlenipde napacan basın göğe mi erecek
biliyorum ama akşama gelmeyecek gündüz ,börek çörek tarzı fikirler istiyorumpatlıcan kebabını biliyorsan onu yaz diyim ilk sıraya . güzel yemektir