Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kıskançsa hiç o topa girme... ama evlilik güzel:) doğru kişiyleEvli olarak senin başın göğe ermediğine göre benimde ermez. Hayırlısı neyse o olsun :)
Buda inat ama ben ondan daha inadm bi kavga bi gurultu bi sinir bi bakmsm benm istedgm olms pes ediorBenim ki de aynıii... soğuk durur ama aslında çok sevecendir.duygularını dışarı vurmaz.inadı tuttuğu zaman çok fenaa ama çok sabırlıdir.
Bende 2010 da başladım 2016 da evlendim:))İşte 4 yıldır beraberiz. Birde biz çocukluk aşkıyız. Aynı mahallede aynı sınıftaydık.
Kıskançlik işi eğer çok aşırı boyutta değilse sorun yok.ama eğer herşeyini kısıtlayacak durumdaysa çok kötü.Benim bi arkadaşım da oğlak burcu ydu.kapı dışarı adım attirmazdiİşte kopamıyorum. Ailemde seviyor onu.
Kıskançlik işi eğer çok aşırı boyutta değilse sorun yok.ama eğer herşeyini kısıtlayacak durumdaysa çok kötü.Benim bi arkadaşım da oğlak burcu ydu.kapı dışarı adım attirmazdi
Ay kız benim evde temizlenecek ya:))Benm oğlan uyudu gidymde camasir asym ortalığı toplayimmm yeni gelin sen yardm etme bna bide gelin olacak puh sagaa
İyi düşün:)Of of işte içim içimi yiyor bazen.
kız bide yeni gelinsin evde ne yapıyorsun sen bakalım. bebişte yokAy kız benim evde temizlenecek ya:))
Ahanda burda takılıyorum:)))kız bide yeni gelinsin evde ne yapıyorsun sen bakalım. bebişte yok
kız git evini temizle sonra demiyecek mi kocan ne benimle ilgileniyon ne evi temizliyon diyeAhanda burda takılıyorum:)))
Kız ev temizde camlar silinecek,dolap içleri falan. Eşim kadın tut diyorda bilmiyorum kararsızim.birazdan dışarı çıkcaz zaten:)kız bide yeni gelinsin evde ne yapıyorsun sen bakalım. bebişte yok
Ben senn kaynanan olacaktm vrya kök soktururdm sana hayirsz gelnAy kız benim evde temizlenecek ya:))
Bebis yok hafta içi genelde evdesn bence kendin temzle daah iyi içine siner ynede sen bilirsinKız ev temizde camlar silinecek,dolap içleri falan. Eşim kadın tut diyorda bilmiyorum kararsızim.birazdan dışarı çıkcaz zaten:)
evinde otur kız kocişinle zaten her gün görüyon anneniBebis yok hafta içi genelde evdesn bence kendin temzle daah iyi içine siner ynede sen bilirsin
Çıkın gezin dolasn vlalahi ooh rahat rahat istediğinizi yapın bebis yokkenn burda hava yağmur lu annemde gidemedk biz
Esm c tesi çalışıyor canm pazar günü tatil onada .. Hatta bu pazar yıllık iznini 7 gunnu kullanacak bir hafta evde ama o evdeken ben çalışıyor olacağım yneeevinde otur kız kocişinle zaten her gün görüyon anneni