Geldim:) burdayim..anca kendime geldim:)yeni gelin nerelerdesin_heidi_
iyim canım sen tabikide oğlunla gecir vaktini biz buralardayız nasılsaHosgeldnnnnnn güzellik hamiismm ben bugün evdeymm oglandan pek yazamyrm nasilsnn :))
tabi ki canım evli misin? bebiş var mı ? yaş kaç ?Günaydın bende katılabilir miyim gecikmisim galiba
e tabi olacak o kadarGeldim:) burdayim..anca kendime geldim:)
:)))haha. . Ay benim koca haftaiçi erken kalkmaya alıştığından 7 de uyanıp tv açıyor. Bende anca 9 a kadar uyuyabildime tabi olacak o kadarbir şey demiyorum o yüzden
benimki cumartesi de çalışıyor:)))haha. . Ay benim koca haftaiçi erken kalkmaya alıştığından 7 de uyanıp tv açıyor. Bende anca 9 a kadar uyuyabildim
Ne iş yapıyordu eşinbenimki cumartesi de çalışıyoro yüzden erken kalkıyoruz tabi yarından alışkın olduğundan erken kalkıyoruz
Hi anladım:))muhasebeci. bazen gider ben gitmezdeğişik yani cumartesi yarım gün ama
Cook zor yiyor cook ama çok yoruyor biziiyim canım sen tabikide oğlunla gecir vaktini biz buralardayız nasılsa
Yeni gelinn napionn hyrina gelde benm evi bi temzleHi anladım:))
Kahvaltı yapıyorum gelin yiyelim :))Yeni gelinn napionn hyrina gelde benm evi bi temzle
aman@GUBALAK_ @nisankralicesi hoş buldum. İstanbul'da yaşıyorum. 25 yaşındayım. Sözlü gibi bir şey öyle bir ilişkim var. İnternet sektöründe çalışıyorum. :)
kendisinin küçük bebişi var ve evlilikten soğumuş durumda ama bende onun tam tersi düşüncesine sahibim kesinlikle evlenahhaha neden?
Evlensin tabii :))