Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız niye özel değilse merak ettimNasip diyelim benim erkek arkadaşım da biraz öküz afedersiniz. Yani bir ömür geçer mi bilmiyorum.
ahahah ama haklıyım bu konuda. hem sen burda mıydın?nisankralicesi öyle arkamdan konuşuyor sn vla kafani kiracam ha koca gobusunede bakmak puh utanmaz
Gel yol yakınken vazgeç o okuzden bende de var duzelmiolar duygusuz ruhsuz insanNasip diyelim benim erkek arkadaşım da biraz öküz afedersiniz. Yani bir ömür geçer mi bilmiyorum.
Ben takip ediyorum sizi gizli gizli ne sandın sapsik hep uzuyorsn beni hep hepahahah ama haklıyım bu konuda. hem sen burda mıydın?
Evet ben bugün tam 9 ay oldu evleneli:))@_heidi_ sizde mi evlisiniz? :)
Çalışıyor mu sen@_heidi_ sizde mi evlisiniz? :)
ilk alışırken biraz zorlandı sonra bi sıkıntı olmadıBen takip ediyorum sizi gizli gizli ne sandın sapsik hep uzuyorsn beni hep hep
Senn kızın yeme sorunu hiç oldu mu
Ben temizlik istiyorum kahvaltı yptmKahvaltı yapıyorum gelin yiyelim :))
İnşallah bu bebisnn çok gazlı huysz olurda cerletr seni ahahahahailk alışırken biraz zorlandı sonra bi sıkıntı olmadı
Tskler:) zaman çabuk geçiyor valla.Oy maşallah 9 ay olmuş ne güzel.
ama bak bedduan terseper sana gider görürsünİnşallah bu bebisnn çok gazlı huysz olurda cerletr seni ahahahaha