- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.914
Aman birak uyusun keske benimkide ben kaldirip kendi uyusa :)Benm oğlan kalkar birazdan kıpır kıpır ediyordu onu saklarken uykum kacti
Şimdide annesini kaldırdı kendi uyuyor sipa
Offf bende iligime kadar aciktim kahvalti yapsam ne yesem acep?Zaten kahvaltı 1 saat sürüyor bizim zor yediği için beyefendi
Erken uyanıncaSabah sabah bu ne suratszlik
Kır iki yumurta ye gtsn bacmOfff bende iligime kadar aciktim kahvalti yapsam ne yesem acep?
Kahvaltıdan sonra bizim ev savaş alanına dönüyor bi anda zatiOfff bende iligime kadar aciktim kahvalti yapsam ne yesem acep?
Biz her gün oyleyz bkere taam mı hâline sukretErken uyanınca
ya kız atıyon makineye yıkanıyor sendeSu camasirdan yeminle biktm usandmmm
Sermesi bi dert katlamasi bi dert üstüne birde oğlan ekleniyor iyice zorlasiyor bak utuyu hiç saymadm bile :27 haftada 4 makine calsyr bizim iki. Camasrlk var anca öyle yetisioya kız atıyon makineye yıkanıyor sendeha asması biraz sıkıntı ama . elde yıkamıyon gene de
Senn ki uslu tabii ohh rahatsın bu huysuz planda gor gününü o zamanya kız atıyon makineye yıkanıyor sendeha asması biraz sıkıntı ama . elde yıkamıyon gene de
günay canım hoşgeldin :)günaydın minnoşlar ben geldim
kendime tabi oğluma da süper bir kahvaltı hazırladım biz kahvaltıyagünay canım hoşgeldin :)
afiyet olsun canın :)kendime tabi oğluma da süper bir kahvaltı hazırladım biz kahvaltıya
Hosgeldnnnnnn güzellik hamiismm ben bugün evdeymm oglandan pek yazamyrm nasilsnn :))günaydın minnoşlar ben geldim
Bizde smdi kahvaltı yedrme savaşı veriorz oglanlakendime tabi oğluma da süper bir kahvaltı hazırladım biz kahvaltıya
kolay gelsin canımmBizde smdi kahvaltı yedrme savaşı veriorz oglanla