- 30 Ocak 2017
- 12.610
- 193.426
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylül ayını bende severim.sen ilgilisin sanırım astrolojiyle4 günle teraziyi kaçırmışsın :) amaa eylülde doğmak ayrıcalıktır en sevdiğim 30 gün.. Ne üşütür, ne bunaltır. Tatlı tatlı eser eylül rüzgarları. Doğduğumuz gün kısacık saçlarımızı okşadı. O ve annemiz.. Karşılaştığımız iki muhteşem şey
Evet severım. Bebeğimi terazi doğurmak istiyordum. Yengeci tutturamadım çünkü :) ama bebişim erken geldi.. Süpriz yaptı.Eylül ayını bende severim.sen ilgilisin sanırım astrolojiyle
Başak iyi ama:))Evet severım. Bebeğimi terazi doğurmak istiyordum. Yengeci tutturamadım çünkü :) ama bebişim erken geldi.. Süpriz yaptı.
Eşim oğlak:)sizinEşinizin burcu ne :)
Benimki kova :) başak ve oğlak anlaşır. Başak titiz düzenli dikkatli mantıklı.. oğlak sadık çalışkan düzenli.. aileye önem verirEşim oğlak:)sizin
Aynen :).Siz anlasabiliyormusunuzBenimki kova :) başak ve oğlak anlaşır. Başak titiz düzenli dikkatli mantıklı.. oğlak sadık çalışkan düzenli.. aileye önem verir
Evet :) terazi ve kova ikiside hava burcu. İkiside sosyal, uçarı.. Sanata düşkün. Anlaşıyoruz o bakımdandaAynen :).Siz anlasabiliyormusunuz
Gunaydin canimGünaydın kızlar :/
Bi yorumda ben alabilurmiyim :) kova ve koc :) heee bide kova ve basak :)Evet :) terazi ve kova ikiside hava burcu. İkiside sosyal, uçarı.. Sanata düşkün. Anlaşıyoruz o bakımdanda
Sabah sabah bu ne suratszlikGünaydın kızlar :/
Senden bir farkim yok kusum uykusuz harap bitap bir halde gune bismillah :)Günaydınlar herkese
Bugün çok sık giremeyeblrmm malum ev iş oğlan
Naparsnz bakymmm
Aman birak uyusun keske benimkide ben kaldirip kendi uyusa :)Benm oğlan kalkar birazdan kıpır kıpır ediyordu onu saklarken uykum kacti
Şimdide annesini kaldırdı kendi uyuyor sipa
Dayak yemiş gibi gune başlıyorum ben kankiletaSenden bir farkim yok kusum uykusuz harap bitap bir halde gune bismillah :)
Beni kaldır masa beraber uyusaak yooook illa annesini kaldrck kendi uyumaya devamm edecekk smdi kalkacak kahvaltı faslı başlar bizim ondna sonra evi topla oğlanın üzerini degstr camasr as sonra uyur uyannca hemen annnneye kaçışAman birak uyusun keske benimkide ben kaldirip kendi uyusa :)