Bende uyku problemi yaşıyorum bi süredir 4 e kadar uyku girmiyor gözüme:)5 aylık yavrum. Uyudu şimdi. Bende niyeti bozdum bakalım ne kadar dayanıcam
Önceden bende öylydim. Şimdi bebekle zor tabi. Sabah zombi gibi dolanırım yoksa. Ya ne kadar uykum olursa olsun bebek uyuyunca pat diye uyumak istemiyorm ya.. Biraz kendime de zaman ayırmak istiyorum. Diğer türlü sanki uyu uyan bebek, uyu uyan bebek.. Başka hiçbir şey yapamıyormuş gibi oluyor.Bende uyku problemi yaşıyorum bi süredir 4 e kadar uyku girmiyor gözüme:)
Tabi orası öyle. Ayaklarını uzat bi kahve yap iç. Kitap oku,kişisel bakimini yap vs vs vs birsürü şey:)dinlenmeye ihtiyacın olduğu kadar bunlara da varÖnceden bende öylydim. Şimdi bebekle zor tabi. Sabah zombi gibi dolanırım yoksa. Ya ne kadar uykum olursa olsun bebek uyuyunca pat diye uyumak istemiyorm ya.. Biraz kendime de zaman ayırmak istiyorum. Diğer türlü sanki uyu uyan bebek, uyu uyan bebek.. Başka hiçbir şey yapamıyormuş gibi oluyor.
Tabi orası öyle. Ayaklarını uzat bi kahve yap iç. Kitap oku,kişisel bakimini yap vs vs vs birsürü şey:)dinlenmeye ihtiyacın olduğu kadar bunlara da var
Bende belgesel seyrediyorum:) ama gel gör ki seyretme denilmez dinliyorum:))Evet bana bunlar lazım :) uyuyunca da uyuduğumı anlamıyorum ki5 dk içinde sabah oluyor sanki..
Tvde de hiçbir şey yok :)
Radyo mu :)Bende belgesel seyrediyorum:) ama gel gör ki seyretme denilmez dinliyorum:))
Yok tv açık ama telefonla uğraşıyorum buraya bakıyorum konulara falan kulağımda orda :)Radyo mu :)
Yok tv açık ama telefonla uğraşıyorum buraya bakıyorum konulara falan kulağımda orda :)
Aynen:)) yaş kaç senin.ne kadarlık evlisinPardonn şimdi anladım. Gözler telefonda kulaklar belgeselde
22 yaş 2,5 yıllık evli :) sen pekiAynen:)) yaş kaç senin.ne kadarlık evlisin
26 yaşındayim tam bugün 9 aylık evli:)22 yaş 2,5 yıllık evli :) sen peki
Astrolojiye ilgin var mı :)26 yaşındayim tam bugün 9 aylık evli:)
Severim:)Astrolojiye ilgin var mı :)
Burcun ne peki :)Severim:)
Başak. Senin?Burcun ne peki :)
Benimde terazi. 24 eylül. Bebişimin burcuda başakBaşak. Senin?
Bende 20 eylül:)17 de babam:)17 eylül :) annesiyle arasında 1 hafta var.